Bezárás

Tököl, Pest megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 680 m²
Ár 16,5 millió Ft
  • Térkép
Földvári Dorina
06 70 905 ···
Classingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna van
Tökölön új építésű, családi házas övezetben építési saroktelek elkészült alappal eladó

Tököl családi házas, csendes, új építésű lakóparkjában kínáljuk eladásra, ezt a szabályos téglalap alakú, 680 m2-es 2 utcára nyíló saroktelket, elkészült 175 m2-es alapozással és az ehhez tartozó tervdokumentációval és engedéllyel.

A telek összközműves, tehát víz, villany, gáz és csatorna megtalálható telken belül. A fúrt kút és a 6m2-es kerti tároló extraként szolgál. A telek beépíthetősége 30%.

Tervezett családi ház jellemzői:
- minimál stílusú, két-szintes családi ház
- 175 m2-es alapterület
- tágas, napfényes amerikai konyha + nappali
- 5 szoba
- 3 fürdőszoba
- külön WC
- garázs
- erkély

Tököl csendes, biztonságos város Budapest közelében. A település nagyon népszerű a Budapestről kitelepülők között, hisz a fővárosba busszal és a 6-os HÉV-vel egyaránt 40 – 50 perc alatt beérhetünk.

Rövid autózással elérhető a városközpont, önkormányzat, okmányiroda, a tököli repülőtér szomszédságában elhelyezkedő Sziget-Center Bevásárlóközpont, amely a Csepel-sziget egyik legnagyobb regionális kiskereskedelmi központja, illetve a további kikapcsolódási és sportolási lehetőséggel bíró Duna folyó főága illetve turisztikai szempontból kiemelkedő jelentőségű Ráckevei (Soroksári)-Duna mellékága is, annak partján pedig a Csepel-sziget legszebb sétaerdeje a Tököli-parkerdő.

Várjuk jelentkezését akkor is, ha a Csepel-sziget környékén eladó vagy kiadó ingatlana van és szeretné az értékesítést a környékre specializált, helyi szakemberekre bízni.

A Classingatlan igen alacsony közvetítői díjjal, kizárólagosság nélkül is a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Hétvégén is várjuk hívását.Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 905 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?