Bezárás

Nadap, Haladás út

Eladó családi ház
Alapterület 590 m²
Telekterület 12 004 m²
Szobák száma 14
  • Térkép
06 20 994 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány AA
Épület szintjei 2
Fűtés gázkazán, gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Önellátásra, pihenésre vágyik, de szüksége van Budapest közelségére?

Tanyát venne, de mégsem szakadna el a lakott településtől?

Központi ingatlant vásárolna, mégis vágyik a kert és az erdő nyugalmára?

Ebben az ingatlanban mindez együtt megtalálható.

Egy önellátó gazdaságnak helyet adó, 1,2 hektáros, tanya-méretekkel megáldott, mégis egy falu középpontjában található - főutcáról nyíló, de hátul erdővel kapcsolatos, varázslatos Tündér-kert eladó.

Az ősi alma és körtefákat megmentve és közel 20 különböző tájhonos fajtával kiegészítve, a területen a szőlőgazdálkodás idejéből megmentett szőlőtövekkel, illetve több, mint 40 új szőlőtőkével, illetve 50 különböző időben érő őszi és sárgabarackfákkal beültetett kert bőséges termést ad egész évben.
Málna, ribizli, josta, szeder sorok biztosítják a vitamin utánpótlást, a veteményes, dinnyés pedig minden évben bőséggel terem.

Az eladásra kínált 3 ingatlan 30 perce található Budapesttől az autópálya közelsége miatt.
A fő útra nyíló, védett utcaképes utcában 3 egymás melletti ingatlan (jelenleg 4 lakásnak kialakítva) a hozzájuk tartozó 3 x 4000 m2-es erdőkapcsolatos kertekkel egyaránt biztosítják a nyugalmat, illetve a település vérkeringésébe való bekapcsolódást.
A 3 ingatlan lakásnak, vendégháznak, illetve bármilyen vállalkozásnak is kialakítható.

Egyik ház tégla építésű, új koszorúval és új tetőszerkezettel , új cseréppel 88 m2 alapterületű. Ez az ingatlan még hozzáépítéssel bővíthető, építési hely 45 m!
A másik ház két szintes, két külön lakrészes, 259 m2-es , újszerű állapotban - 10 éve épült. A házban dominál a fa - a fa födém, bio hajópadló, lambéria otthonos hangulatot ad. Bútorozott, azonnal költözhető. A hozzá tartozó Fedett-nyitott melléképület / kocsibeálló 55 m2-es.
A harmadik ház vályog ház. 150 m2 alapterületű, teljesen új tetőszerkezettel és cseréppel. A felújítás előtt lakott volt.

Mindhárom ingatlan utcakapcsolatos, közműves, egy tulajdonostól egyben eladó.

A házakhoz tartozó kert kerttervező által került kialakításra, parkosított utakkal, domborzati elemekkel. A kert tereprendezése a kertet egy egységként kezeli. Nem érződik a hosszú szalagtelkek nyomasztó keskenysége.
A kert dombos- völgyes kialakítású, legmélyebb pontján tó-rendszernek kialakítva, mellette 1000 m2-es újonnan füvesített pázsitos rét található, amit az íjász pálya lövő fala határol. Az erdő felé emelkedő területen helyezkedik el a karám, körülötte barackfák illetve cseresznye, szilva és meggy, mandulafák találhatók. Közvetlen az erdő mellett egy diós terasz került kialakításra, ahonnan szép panoráma nyílik a településre. A kert egyik része akácosnak lett beültetve.

A veteményes mellett csirkeól és a nyulaknak kialakított kör-rét található. A dinnyést egy közel 60 tőből álló szőlő lugas veszi körbe.
A fűszernövény-sétányt évelő talajtakaró virágok szegélyezik.

Az egész kert-rendszer lóval, autóval is körbejárható - sétányokon megközelíthető.

Egyedülálló látvány az, hogy a kert felé kinézve csak a természet látható a Velencei hegységgel a háttérben. Se házat, se fényszennyezést nem láthatunk.

A kert vége a belterület vége, mögötte erdő húzódik, amelyen turistaút fut.
Lovas sportot kedvelőknek, kerékpárosoknak, futóknak, túrázóknak ideális. A Velencei tó 6 percre található (autóval).
Az ingatlan alkalmas lehet 4 családnak, illetve vendégháznak, vagy bármilyen turisztikai attrakció számára.
Alaprajzokat, fényképeket a házakról e-mailben küldünk!

Az ingatlan elhelyezkedése ("felkapott" község központja, illetve erdővel kapcsolatos), típusa (utcarész), Budapesttől és Székesfehérvártól való elhelyezkedése (40 - 30 km), mérete (több, mint 1 ha, aranykalászos vizsga nélkül megszerezhető), illetve turisztikai vérkeringésbe való bekapcsolása (Velencei tó, Velencei hegység, lovassport, stb. ) és önellátásra alkalmas gazdasága, (illetve egyéb, nem publikus kiváltságok miatt) miatt az ingatlan irányára 500 millió forint.

A hirdetésben feltüntetett eladási áron kívül - megegyezés szerint- egyéb ingatlant, földet, mezőgazdasági területet stb. beszámítunk.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 994 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk