Hajdúnánás, Fürdő utca Étterem, vendéglő bérleti joga átadó
Alapterület 60 m2
Azonosító: 31756304
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 20 571
Étterem, vendéglő bérleti joga átadó
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Kiváló befektetés a vendéglátásban otthonosan mozgók részére. Megtérülés 3 év! A hajdúnánási strandfürdőnél 27 éve működő, meglévő vendégkörrel és talán a legnagyobb forgalommal rendelkező melegkonyhás Virág Büfé 2034 május 1-ig érvényes bérleti joga teljes berendezéssel együtt, családi okok miatt eladó.

Teljesen gépesített, HACCP engedéllyel rendelkező, 200 fő kiszolgálására alkalmas konyha. Külön mellékhelyiség. 150 férőhelyes terasz és kert. Külön közműórák (víz, villany, gáz). 2 db. privát parkoló tartozik az ingatlanhoz, de több gépkocsival is meg lehet állni a büfé előtt és természetesen a fürdő parkolójában is. 2 db. szezonbérlet a strandfürdő területére minden évben ajándék.

2023-tól nyílik a Moto GP versenypálya, mely egész évben programokat kínál a világ motorsport szerelmeseinek. A strandfürdőn közel 1 milliárd forintos fejlesztést fognak a közeljövőben elvégezni, ez által még vonzóbbá teszik a pihenni, strandolni, gyógyulni vágyók számára. Amennyiben érdekli az ingatlan, kérdése van, hívjon bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Hajdúnánás, Fürdő utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 571
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch