Bezárás

Örkény, Pest megye

Eladó tanya
Alapterület 140 m²
Telekterület 240 000 m²
Ár 189 millió Ft
  • Térkép
Kajdel Zsuzsanna
06 70 469 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó tanya

Ingatlan állapota nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
KIEMELT MEGBIZÁS AZ OTTHON CENTRUM MEGBIZÁSÁBAN!

BUDAPEST VONZÁSKÖRZETÉBEN, A KÖRNYÉK LEGSZEBB, LEGJOBBAN FELSZERELT AUTENTIKUS TANYÁJA ELADÓ!
24 HEKTÁROS BEKERITETT TERÜLETEN, A KÉT FELÚJITOTT 74 NM-ES ÉS 65 NM-ES LAKÓINGATLAN,, A FINN SZAUNAHÁZMERÜLŐ DÉZSÁVAL ÉS A NAGYMÉRETŰ KEMENCÉS SZALETLI, A BIRTOK MÉLTÓ ÉKKÖVE.
AZ ÖKO TANYA KIVÁLÓAN ALKALMAS GAZDÁLKODÁSRA, LÓTARTÁSRA, FALUSI TURIZMUS KIALAKITÁSÁRA, VAGY CSAK EGYSZERŰEN AZ ÉDENKERT HANGULATÁT BIZTOSITÓ KÖRNYEZETBEN VALÓ LAKHATÁSRA.
A GAZDASÁGI ÉPÜLETEKBEN 15 BOKSZ TALÁLHATÓ, KÉT HINTÓVAL. A CSIRKÉK, TYÚKOK ELKÜLÖNITVE, SZABADON, DE VÉDVE, A KACSÁK SAJÁT ÚSZTATÓVAL A LEGSZIGORÚBB ÁLLATVÉDŐK ELŐIRÁSAINAK MEGFELELŐ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. SAJÁT FELDOLGOZÓ ÉPÜLET, BENNE EGY KELTETŐVEL AMELY EGY KISEBB GAZDASÁG LEHETŐSÉGÉT TEREMTI MEG. EMELLETT NYULAK, GALAMBOK ÉS LOVAK ÉLNEK MÉG A TANYÁN.
A VÉTELÁR TARTALMAZA A KORSZERŰ GÉPEK, BERENDEZÉSEK SOKASÁGÁT. KÉT FÚRT KÚT 50 ÉS 120 M MÉLYRŐL, VIZTISZTITÓVAL, KÉT NAGY DERITŐVEL GONDOSKODIK AZ ITT LAKÓK ÉS AZ ÁLLATOK ELLÁTÁSÁRÓL.
LOVASTANYÁN, FARMON ÉLNI KÜLÖNLEGES ÉLETFORMÁT JELENT. EZENKIVŰL RENGETEG ELŐNNYEL JÁR HA VALAKI ILYEN CSALÁDI BIRTOKON ÉLHET. A TERMÉSZET KÖZELSÉGE, A NYUGODT CSENDES KÖRNYEZET MEGFIZETHETETLEN ÉLMÉNYT JELENT, MELY NEM MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ.
UGYANAKKOR BUDAPEST KÖZELSÉGE ÉS KÖNNYŰ ELÉRHETŐSÉGE, LEHETŐVÉ TESZI A KÉTLAKI ÉLETET IS.
KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ÉS VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉK ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:
KAJDEL ZSUZSANNA VEZETŐ TANÁCSADÓ

Kapcsolat a hirdetővel

LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Az iroda összes hirdetése
06 70 469 ···
Üzenetet küldök