Bezárás

Erdőkertes, Kilencholdas

Eladó családi ház
Alapterület 107 m²
Telekterület 755 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Kis Krisztina
06 20 426 ···
Ózon 2016 Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2021
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés megújuló energia, padlófűtés
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Jó elosztású, nagy telekterületű, új építésű, önálló családi ház eladó magánszemélytől Erdőkertesen. A kivitelező, referenciamunkákkal rendelkező kőműves mester. 2020.augusztusában kezdődött az építkezés. 2021 május végi átadásra számíthat az, aki ezt az ingatlant választja új otthonának.
Az első 3 kép .-án készültek.
Bruttó 118.55nm, nettó 96.89nm alapterületű.
Profix 30-as téglából épül, Austrotherm Grafit 15cm szigetelés kerül rá. A tető cserép, alatta párazáró fólia, 20cm kőzetgyapot szigetelés.
Ablakai A3 üveggel, toktóldóval ellátva, amennyiben a vevő majd a későbbiekben redőnyt szeretne (redőny nincs az árban).
Fűtését napelem, és a padlóra terített fűtőfilm fogja ellátni, így padlófűtésként élvezhetjük a meleget. Gáz az ingatlanon belül nincs. Tervezett áram: 1x32A.

Elosztása: előszoba, közlekedő, kádas fürdőszoba+WC, WC, 3 hálószoba, nappali -étkező-konyha, pergolás Déli fekvésű terasz. A burkolatok 3000.-.Ft/nm választhatóak. Műszaki tartalom a szaniterek értékhatárairól rendelkezésre áll. Belső terek elosztása / helyiségek kialakítása 2021 februárában kezdődik.

Extrák: térkő a kaputól a bejáratig, az autóbeálló területén is, klíma kiépítése, internet-TV kábelek előkészítése, elektromos kapukiállás előkészítése.

A szomszédoktól dróthálós kerítés választja el a telekhatárt, az utcafronton zsaluköves fadeszkás kerítés van tervezve. A kertrendezés nincs az árban. Egyszerű földszintezés van tervezve.

A településen több óvoda, egy iskola, minden közintézmény, Posta, gyógyszertár, orvos, fogorvos, könyvtár, sportolási lehetőség, Spar,COOP, elérhető.

Amennyiben érdekli az ajánlatom, kérem, keressen meg elérhetőségemen. Köszönöm.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 426 ···
Üzenetet küldök