VIII. kerület, Józsefváros – Palotanegyed

Kiadó irodahelyiség irodaházban
VIII. kerület, Józsefváros – Palotanegyed
Ár havonta
2,99 ezer €
Alapterület
206 m²
Minimum bérelhető
45 m²
Közvetítői azonosító: COM EWBC-8-1
Azonosító: 31732028
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
2
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
36 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
45 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
120 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 14.5-15.5 €
Üzemeltetési díj: 1100 HUF
Parkoló bérleti díj: 120 €
Legkisebb bérelhető egység: 45 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

Az Astoriánál található, kitűnően megközelíthető épület egyike a főváros legsikeresebb irodaházainak, amely számos nemzetközileg is elismert, jó nevű bérlőnek szolgál székhelyéül.

Két évtizeddel átadása után, az East-West Business Center még mindig a magyar főváros ikonikus épülete, amely 21.000 négyzetméternyi irodaterületet kínál 9 emeleten, valamint parkolási lehetőséget 2 mélygarázs szinten.

East-West Business Center tulajdonosa 2017-ben az irodaház felújítása mellett döntött. A homlokzat modernizálása, a közös területek és vizes helyiségek felújítása, a zöldfelületek (kert és teraszok) bővítése ugyanúgy cél, mint a BREEAM „nagyon jó” minősítés megszerzése.