Bezárás

Balatonfüred, Veszprém megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 1 290 m²
Ár 79 millió Ft
  • Térkép
Jakab Árpád
06 30 141 ···
Vespa Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Egyedül álló lokációval rendelkező dupla vendéglátóegység Balatonfüreden eladó!

A provencei hangulatú ingatlan egy 100 nm-es nyitott, egy 120 nm-es fedett terasszal, illetve egy 150 nm-es pincehelységgel rendelkezik, így 200 fő befogadására képes.

Az udvar továbbá 15 gépkocsinak add lehetőséget privát parkolásra!

A pincehelységben található melegkonyhás étterem, bárpult, vendég mosdó, személyzeti mosdó és öltöző, raktárhelység, teljesen felszerelt konyha fekete, fehér mosogatóval, zöldség és hús előkészítővel illetve hűtőkamrával.

A kerékpárút mellett található az utcafrontra néző 2019 áprilisában nyitott, nagy sikernek örvendő halsütő, ami az árnyékos asztalaival hamisítatlan balatoni "büfé" hangulatot biztosít, mely továbbá azért is különleges mivel ez Balatonfüred egyetlen strandon kívüli halsütödéje.

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan mind autóval mind biciklivel is rendkívül egyszerűen megközelíthető, illetve az arra járó embereket is bevonzza páratlan külsejének köszönhetően!

Hívjon minél előbb, ne maradjon le róla!

Ha ez az ingatlan, vagy bármelyik a Vespa Ingatlaniroda portfóliójában lévő ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal a megadott telefonszámon!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 141 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?