VII. kerület, Belső-Erzsébetváros

Kiadó irodahelyiség irodaházban
VII. kerület, Belső-Erzsébetváros
Ár havonta
4,5 ezer €
Alapterület
349 m²
Minimum bérelhető
20 m²
Közvetítői azonosító: COM FOP-7-1
Azonosító: 31730847
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
4
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
12 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
20 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
130 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 12.9 €
Üzemeltetési díj: 4.2 €
Parkoló bérleti díj: 130 €
Legkisebb bérelhető egység: 20 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A Focus Point Irodaház igényesen felújított modern, „A” kategóriás irodaház. Barátságos mérete (7200 m2 bérelhető terület) családias hangulatot teremt. 7 emeleten kínálnak magas minőségű irodahelyiségeket. Az egyedi alaprajznak, elegáns építészeti megoldásoknak köszönhetően a bérlemények kreatív kialakítására van lehetőség.

A ház átriumain keresztül rengeteg természetes fény világítja be mind a közös, mind a kizárólagos használatú tereket. Bérlőink kényelmét szolgálja 84 férőhelyes mélygarázsunk.

Az irodaház elhelyezkedése tömegközlekedési szempontból is ideális, hiszen a három metróvonal mellett számos villamos, busz és trolibusz rendelkezik megállóval a környéken.