Bezárás

11. kerület, Lágymányos

Eladó udvarban üzlethelyiség
Alapterület 143 m²
138 470 € 50 millió Ft
  • Térkép
Havassy Jennifer
06 30 627 ···

Eladó udvarban üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújítandó
Emelet nincs megadva
KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ ÜZLETHELYISÉG ,A SZENT GELLÉRT TÉR ÉS A MŰEGYETEM KÖZKEDVELT LOKÁCIÓJÁBAN!

A 11.kerületben a patinás Gellért hoteltől pár percre, a Petőfi híd irányában a dunapart vonzáskörzetében, eladó egy 143 nm-es, 4 helyiségből álló üzlethelyiség... 50 M Ft-ért.

A felújításra váró, de kiváló megközelítésű ingatlan,a 11-ker. egyik legnagyobb forgalmú útján található,egy 3 emeletes színvonalas, patináns külsejű társasházban, mely minden irányból tökéletesen elérhető.

Az üzlethelyiség a főútról közvetlen megközelíthető, pár lépcsőn keresztül, a tárasasház oldalában.

A pincehelyiségbe ahogy leérünk egy kellemes méretű előtér fogad bennünket, továbbá 2 különálló helyiség mindkét irányban, ahol az egyik rész ketté lett osztva, a még kiválóbb kihasználhatóság érdekében.

Részleges és eredményes felújításon esett át az ingatlan, akár a penészmentesítés, gipszkartonozás,csatorna, és az elektromos vezetékek teljes cseréje, továbbá ipari áram bevezetése. Összközműves, de jelenleg elektromos fűtés lett tervezve.


Jó beosztását igény szerint, tovább lehet tervezni, mivel a falak nagyobbik részét bontani lehet, tehát teljesen flexibilis az átalakítása, nyílászárók egy része az utcára néz.

Felújítása után, bármilyen tevékenységre ideális választás lehet, befogadóképessége kapcsán, akár vendéglátási tevékenységre, vagy orvosi szolgáltató egység, iroda,cégközpont (képviselet),kis és nagykereskedelmi egység, továbbá bemutatóterem,szépségápolás, oktatási központ vagy akár fitness tevékenységre is remek lehetőség lehet.

Közösköltség: 30.000 Ft, mely tartalmazza a vízdíjat, felújítási alapot, szemétdíjat.

Az ingatlan tehermentes, és rendezett tulajdoni viszonnyal rendelkezik, igény esetén azonnal birtokba vehető.

Közlekedése és megközelítése kiváló,az egyetem közvetlen közelsége, pedig értéknövelő.
Bármilyen irányba indulunk, a könnyed megközelítés jellemzi
akár a közeli Szent Gellért tér melletti 4 es metró lehet nagy segítségünkre, továbbá a közeli Móricz Zsigmond körtér, Petőfi híd (4,6) villamos, mely szintén pár percre található.

Parkolásra a ház előtti közterületen, kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.

Mind kiváló infrasturktúrája, mind a benne rejlő kiváló üzleti adottsága miatt is, kihagyhatatlan befektetés, tehát legyen ez vállalkozásának központja.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 627 ···
Üzenetet küldök