V. kerület, Belváros

Kiadó irodahelyiség irodaházban
V. kerület, Belváros
Ár havonta
6,11 ezer €
Alapterület
370 m²
Minimum bérelhető
370 m²
Közvetítői azonosító: COM CDO-5-1
Azonosító: 31729901
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
5
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
60 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
370 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
240 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 16.5-17.5 €
Üzemeltetési díj: 4.5 €
Parkoló bérleti díj: 240 €
Legkisebb bérelhető egység: 370 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A Portus Buda Group beruházásában exkluzív irodákat hoztunk létre a főváros egy olyan épületében, mely központi elhelyezkedésű, klasszikus stílusú és mégis minden modern elvárásnak megfelel, a legfelső emelet pedig az egyik legszebb budai panorámával rendelkezik.

Budapest egyik építészeti műremekében, egy klasszikus épületkomplexumban helyezkedik el a bérlemény. Külön bejárattal, a szinthez tartozó és kizárólag a bérlők által használt földszinti recepcióval, gyorsliftekkel. Az épület eredeti architektúrájának megőrzése és a modern kor szükséges gépészeti és technológiai vívmányának felvonultatása komoly kihívást jelentett tervező és kivitelező számára egyaránt.

Az épület környezete is 2011 tavaszára teljes egészében megújult, a szomszédos terek és zöldövezetek magas színvonalú burkolatokat és rendezést kaptak. Az irodáink belső terei és belsőépítészeti megoldásai olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek (9 m-es belmagasság, eltolt galériák, kilátó-tárgyaló), amelyeknek nincs párja Magyarországon. Az irodaterületek négycsöves légkondicionálóval, szellőztető rendszerrel, állpadlóval és a legmodernebb gyengeáramú megoldásokkal felszereltek.