V. kerület, Lipótváros

Kiadó irodahelyiség irodaházban
V. kerület, Lipótváros
Ár havonta
4,71 ezer €
Alapterület
184 m²
Minimum bérelhető
81 m²
Közvetítői azonosító: COM CIT-5-1
Azonosító: 31729846
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
3
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
60 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
81 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
120 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 14.5-19 €
Üzemeltetési díj: 1450 HUF
Parkoló bérleti díj: 120 €
Legkisebb bérelhető egység: 81 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A City Center irodaház Budapest szívében, a Bajcsy -Zsilinszky és Andrássy út kereszteződésénél található. Az épület közvetlen közelében számtalan étterem, kávézó vásárlási és kulturális lehetőség, egészségügyi intézmény, posta és kormányhivatal helyezkedik el.

A City Centerben 24 órás biztonsági szolgálat üzemel. Az épület 220 személy befogadására alkalmas konferencia központot, valamint kétszintes mélygarázsban parkolóhelyeket és raktárakat kínál a bérlői számára. Minden bérelhető egységhez teakonyha és mosdó tartozik. Ezenfelül közkedvelt étterem, kávézó és fitneszterem is hozzájárul a bérlők kényelméhez. Az irodaház emellett házon belüli bankfióknak és ATM-nek, több utazási irodának, légitársaságoknak, fodrászatnak és egy fogászati klinikának köszönhetően is kiemelkedőnek számít.