Bezárás

Újszász, Városközpont

Eladó családi ház
Alapterület 1 451 m²
Telekterület 90 m²
Szobák száma 3 + 1 fél
  • Térkép
Tűri Zsuzsanna
06 20 350 ···
OTP Ingatlanpont Keleti régió 2
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950-1980 között
Komfort komfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Jász-Nagykun-Szolnok megye Újszász településen eladásra kínálunk egy átalakított vegyes falazatú 90 nm hasznos alapterületű 80 % készültségi fokon felújított családi házat. A telek 1451 nm. Az ingatlanban 2 szobát+ étkezőkonyhát alakítottak ki. Továbbá van külön bejáratú lakrész is amely egy tető alatt van a fő épülettel , ahol plusz még egy szoba és fürdőszoba kialakítható. A előtetős szigetelt tetőszerkezet új. A villanyvezetékeket réz vezetékekre cserélték , 3 fázisú áram is beköttetésre került . Kamera és riasztórendszer kialakítása is megtörtént. A belső terek új álmennyezetet és aljzat betont kaptak.
A tégla közfalak ujjak. Jellegmegőrző fa hőszigetelt nyílászárókat kapott az épület. Új kéményeket húztak, alkalmas épített cserépkályha és kandalló használatára is. A tulajdonos új csatorna, vízvezeték, szennyvíz rendszert építettek ki. Megtörtént a falazat szigetelése is kívül és belül is. Az otthon melegét gázkonvektorok
biztosítják. A burkolatok és szerelvények még hiányoznak. Ennek az az előnye ,hogy az új tulajdonos saját ízlése alapján alakíthatja ki a terek belső képét. A telken korábban lovas sport teljes infrastruktúrája működött. Meg vannak az istállók, és tárolók. Ezen építmények más vállalkozás számára is alkalmasak lehetnek. Az árnyas, nagy fák az udvaron kiváló pihenést biztosítanak az ott lakók számára. Az ingatlan tehermentes .Kiváló lehetőség, hogy esetleg újra lovas sport céljára használják . A meglévő épületek alkalmasak lehetnek erre , egyben egy család kellemes otthonává is válhat. Újszász adottságai kedvezőnek mondható , a táj a parkerdő Zagyva-Tápió torkolat festői szépségű terep, remek lovaglási lehetőséget kínál.
A település infrastruktúrája nagyon jó. Szociális és közigazgatási intézmények segítik a helyi és kistérségi lakosság mindennapi életét. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.


Kapcsolat a hirdetővel

OTP Ingatlanpont Keleti régió 2
Az iroda összes hirdetése
06 20 350 ···
Üzenetet küldök