III. kerület, Mátyás király út

Kiadó üzletházban üzlethelyiség
III. kerület, Mátyás király út
Ár havonta
6,78 ezer €
Alapterület
600 m²
Azonosító: 31719483
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kompetenta Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft
KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó üzletházban üzlethelyiség

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
1981 és 2000 között
Emelet
1
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
nincs megadva

Leírás

ÜZLETI - IRODAI, - OKTATÁSI, - SPORT - KOMPLEX EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONTTÁ IS FEJLESZTHETŐ BÉRLETI AJÁNLAT!

Az ajánlott helyiségrendszer Csillaghegy-Békásmegyer-Szentendre és tágabb térségében is ismert, személy és tehergépkocsival is kiválóan elérhető, parkolási-rakodási területtel, belső teher és személyfelvonóval kialakított korszerű, a környék kiemelt kereskedelmi forgalmat nyújtó áruházában helyezkedik el.
A nagy forgalmú, ismert, - igényesen kiépített, - áruház JUTÁNYOS, - EGYEDI MEGÁLLAPODÁSSAL - TOVÁBBI ÉRTÉKES TERÜLETTEL BŐVÍTHETŐ, ELSŐ EMELETI SZINTJE HÁROM ÖNÁLLÓ RÉSZKÉNT és EGY HELYISÉGCSOPORTBAN IS megállapodás szerinti időtartamra bérbeadó.

A kiemelten reprezentatív, 240 m2 alapterületű keleti helyiségcsoport ajánlati bérleti díja: 12 EUR/hó/m2 + ÁFA + az igénybevételtől és a bérbevétel egyéb feltételeitől - függő EGYEDI szerződés szerinti AJÁNLATI - IRÁNYDÍJ!

Az ugyancsak 240 m2 alapterületű, kiváló lehetőségeket nyújtó nyugati helyiségcsoport ajánlati díja:10 EUR/hó/m2+ÁFA bérleti díj + igénybevételtől és a bérbevétel egyéb feltételeitől - függő egyedi szerződés szerinti AJÁNLATI - IRÁNYDÍJ!

A két helyiségcsoportot összekötő 120 m2 alapterületű különösen világos, ugyancsak több lépcsőházzal és felvonókkal elérhető középső szakasz ajánlati bérleti díja:12 EUR/hó/m2+ÁFA az igénybevételtől és a bérbevétel egyéb feltételeitől - függő egyedi szerződés szerinti AJÁNLATI - IRÁNYDÍJ!
Különleges, több célú fejlesztési lehetőség a középső szakaszhoz bérbe vehető 150 m2 nagyságú erkély, mely többek között lehetőséget nyújthat tárgyalások, bemutatók, előadások tartására is.

A bérleti díjak függenek a bérbe vett terület nagyságától, épületen belüli elhelyezkedésétől, az állandó és a látogatói létszámtól valamint a különféle rezsi szolgáltatások mennyiségétől, minőségétől. ( pl. mosdó-WC, lift, hátsó autóbejáró, stb ).

Külön megállapodással, - igény szerint - kizárólagos személy és teher gépkocsi parkolási lehetőség is rendelkezésre áll!

A nagy terekből álló, teljes terület térképzése előzetes megállapodás esetén bérbevevői igénynek megfelelően módosítható, - szakaszolható.

Fűtés: Padló alatti központi fűtés.
Klimatizálás: A nyugati és keleti traktusban központi légkezelés, a középső összekötő szakaszon két Split klíma berendezéssel megoldott.
Elektromos energia ellátás: 3x105 A

Öltöző, szociális blokkok igény szerint biztosíthatóak.

KÜLÖNLEGES - AJÁNLATI - IRÁNY BÉRLETI DÍJAK!
ALKALMI AJÁNLAT !
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kompetenta Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft
KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft