Bezárás

22. kerület, Budatétény

Eladó külterületi telek
Telekterület 803 m²
22 310 € 7,9 millió Ft
  • Térkép
Havassy Jennifer
06 30 627 ···

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz nincs
Csatorna nincs
JÓ FEKVÉSŰ TELEK ÓHEGYEN, A KAMARAERDŐ SZOMSZÉDSÁGÁBAN!

A XXII. kerület Nagytétény Óhegyen, kertvárosias, hegyvidéki környezetben a Balatoni út szomszédságában eladó egy 803 nm-es, panorámás telek...7.9 M Ft-ért.

A 17.76x43.50x22.75 m-es telken(gyümölcsösön), mely a 70-es úttól nem messze helyezkedik el, több gyümölcsfa is található,(dió, mandula, barackfa) és többféle dísznövény, tehát akár hobby kertészkedésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre is kiváló lehetőség.

Jelenleg külterület, de az átminősítés folyamatos ebben a lokációban, tehát befektetés gyanánt is remek lehetőség, vagy akár építkezés szempontjából.


BESOROLÁSA: művelési ág alól kivont terület
Beépíthetősége: 3%
Közmű: villany, víz az utcában...villany bevezetésének kérvényezése folyamatban...
Rendezett jogviszonyok...(1/1)

Mivel abszolút zöld övezetben helyezkedik el a telek,nyugalom és csend jellemzi a környéket, tehàt kivàló lehetőség a természet kedvelőinek,a környèk most van kiépülőben, tehát ragyogó alkalom, befektetésnek is.

Infrastrukturálisan kiváló, mivel a Balatoni úton a buszmegálló, pár száz méterre található, ahonnan 1 buszjárattal, 20 perc alatt a Kelenföldi pu.(4-es metró) gyorsan elérhető, ahonnan a város számtalan pontjára könnyedén eljuthatunk, továbbá a városból kivezető M0,M1,M7 autópályák lehetnek segítségünkre a közlekedésben.

A mindennapi élethez szükséges szolgáltatások, bevásárlási lehetőség a közvetlen közelben akár a közeli Interspar, mely 3 megállónyira található, illetve a Campona, Savoya Park, Lidl, Aldi és a budaörsi bevásárlóközpontok, melyek 15 perc alatt elérhetőek.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban, abszolút zöldövezetben szeretne élni, akár befektetni...itt a remek alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban,állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 627 ···
Üzenetet küldök