Bezárás

22. kerület, Budatétény

Eladó külterületi telek
Telekterület 916 m²
25 660 € 9,3 millió Ft
  • Térkép
Havassy Jennifer
06 30 627 ···

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna nincs
JÓ FEKVÉSŰ TELEK ÓHEGYEN,A KAMARAERDŐ SZOMSZÉDSÁGÁBAN!

A XXII. kerület Nagytétény, Óhegyen, kertvárosias, hegyvidéki környezetben a Balatoni út szomszédságában eladó egy 916 nm-es telek...9.3 M Ft-ért.

A 36.5x25 m-es telken(gyümölcsösön), mely a 70-es úttól nem messze helyezkedik el, több gyümölcsfa is található,(dió, mandula, barackfa) és többféle dísznövény, tehát akár hobby kertészkedésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre is kiváló.

Jelenleg külterület, de az átminősítés folyamatos ebben a lokációban, tehát befektetés gyanánt is remek lehetőség, vagy akár építkezés szempontjából.


BESOROLÁSA: művelési ág alól kivont terület
Beépíthetősége: 3%
Közmű: villany, víz az utcában
Rendezett jogviszonyok...(1/1)

Mivel a telek abszolút zöld övezetben helyezkedik el, nyugalom és csend jellemzi a környéket, így kiváló lehetőség a természet kedvelőinek,a most kièpülő környék.

Infrastrukturálisan kiváló, mivel a Balatoni úton a buszmegálló, pár száz méterre található, ahonnan 1 buszjárattal, 20 perc alatt a Kelenföldi pu.(4-es metró) gyorsan elérhető, ahonnan a város számtalan pontjára könnyedén eljuthatunk, továbbá a városból kivezető M0,M1,M7 autópályák lehetnek nagy segítségünkre a közlekedésben.

A mindennapi élethez szükséges szolgáltatások, továbbá bevásárlási lehetőség a közvetlen közelben akár a közeli Interspar, mely 3 megállónyira található, illetve a Campona, Savoya Park, Lidl, Aldi és a budaörsi bevásárlóközpontok, melyek 15 perc alatt elérhetőek.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban, abszolút zöldövezetben szeretne élni, akár befektetni...itt a remek alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban , állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 627 ···
Üzenetet küldök