Bezárás

13. kerület, Váci út

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 413 m²
Min. bérelhető 413 m²
Ár havonta 1 916 500 Ft
  • Térkép
Kasziba Attila
06 20 266 ···
OTP Ingatlanpont Érd 2
Üzenetet küldök

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája A vagy A+
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Bútorozott nincs megadva
Min. bérleti idő nincs
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 413 m²
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
13. kerületben, Váci úti irodafolyosón, Gyöngyösi utca metróállomásnál, 2002-ben épült, BREEAM In-Use Very Good zöld minősítő tanúsítvánnyal rendelkező irodaházban 414 nm-es, első emeleti irodahelyiség kiadó. A természetes fényben bővelkedő, nyitható ablakokkal és külső, illetve belső árnyékolókkal ellátott bérlemény jelenleg 11 külön nyíló irodatérrel, tárgyalóval, tágas konyhával, különálló vizesblokkokkal, illetve recepciónak kialakított térrel rendelkezik.
A biztonságáról kártyás belépőrendszer, zárt láncú kamerás megfigyelőrendszer és biztonsági őrrel védett bejárat gondoskodik
A műszaki felszereltség részét képezi a teherlift, a szünetmentes tápegység, a dízelgenerátor, valamint a négycsöves fan-coil rendszer.
A földszinten melegkonyhás étterem és kellemes belső kert biztosítja a jó munkakörnyezetet a bérlők számára. Az épület mélygarázsában raktárak, 185 parkolóhely és biciklitároló áll rendelkezésre. A bérlők emellett a szomszédos Duna Pláza bevásárlóközpont előnyeit is élvezhetik, ahol számos üzlet és szolgáltatás (gyógyszertár, bank, posta és szupermarket, benzinkút) elérhető.
Néhány jellemző: recepciós és 24 órás biztonsági szolgálat, rugalmas válaszfalazás, különálló vizesblokk minden bérleményhez, raktárbérlési lehetőség, központi szerverterem
Üzemeltetési költség: 1400 ft/hó/nm+ÁFA
További lehetőség van ? akár jelentős mértékben-aházon, vagy akár a szinten belüli bővülésre.
További információért hívjon bizalommal! Érdeklődés esetén kérem, hivatkozzon az M176580-as referenciaszámra.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 266 ···
Üzenetet küldök