Bezárás

23. kerület, Soroksár – Orbánhegy

Eladó családi ház
Alapterület 180 m²
Telekterület 414 m²
Szobák száma 3
148 740 € 51,5 millió Ft
  • Térkép
Havassy Jennifer
06 30 627 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás utcai
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ 2 SZINTES CSALÁDI HÁZ MŰHELLYEL, A FŐÚTVONAL SZOMSZÉDSÁGÁBAN, LAKHATÁSRA VAGY AKÁR VÁLLALKOZÁSRA!

A 23. kerületben Soroksár,abszolút központi részén eladó egy több generációs, 180 nm-es családi ház, ...51.5 M Ft-ért.

A 2002-ben épült, rendkívül jó adottságokkal rendelkező ingatlan,mind a tervezésének, kialakításának köszönhetően, több lehetőséget is tartogat magában, akár 2 lakás is kialakítható beosztása végett, tehát remek lehetőség összeköltöző családosoknak, vagy akár vállalkozás gyanánt.

A FÖLDSZINT-en a déli tájolású lakásba ahogy belépünk, egy (33.5) nm-es nappali, egy (18) nm-es amerikaikonyha fogad bennünket, továbbá ezen a szinten, egy spejz, tároló és egy mosdó került kialakításra.

AZ EMELET-re egy kényelmes lépcsőn jutunk fel, ahol egy (20)nm-es egyedi tervezésű fürdőszoba, egy(10)nm+(14)nm-es szoba került kialakításra,amit egy (16)nm-es előtéren(nappalin) keresztül tudunk megközelíteni.

A PINCESZINT-en egy kazánház,egy nagyobb méretű tárolóhelység, mosdó és egy garázs került kialakításra,ahová külső és belső megközelítéssel egyaránt eljutunk.

Az ingatlan, magas minőségű építőanyagok felhasználásával készült, továbbá az ízlésesen összeválogatott burkolóanyagok, jó minőségű nyílászárók és a folyamatos karbantartásnak köszönhetően, igen jó állapot jellemzi a házat, továbbá a kellemes és meleg színek fokozzák ház eleganciáját.

A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik,a biztonságáért pedig kamerarendszer felel.

A ház közvetlen szomszédságában a teraszon keresztül is megközelíthető egy utcai bejáratú 100 nm-es műhely, mely kisebb ráfordítással, akár üzlethelyiségnek, irodának,home office-nak,telephelynek, szerelőműhelynek kiváló lehetőség lehet, a főútvonal közvetlen közelsége végett.

Infrastrukturálisan kiváló, 100m-en belül tömegközlekedés található, akár a közvetlen közelben található hév, mely segítségével a Boráros térre érünk rövid időn belül, továbbá 20-30 perc alatt, a város különböző pontjaira érhetünk, illetve a közeli 5-ös út, és az M0-ás lehet még igen nagy segítségünkre a közlekedésben.


Bevásárlási lehetőség, központi elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes, továbbá a közvetlen közelben található, Polgármesteri Hivatal, óvoda, iskola,orvosi rendelő,posta, gyógyszertár és számos más kereskedelmi egység.

Amennyiben a fővárosban szeretne élni, de mégis a nyugodt kertvárost részesíti előnyben,íme a kiváló alkalom, ez a több generációs családi ház.

Mivel az ingatlan, számtalan lehetőséget tartogat magában, mind lakhatásra és vállalkozásra,továbbá bérbeadásra.......

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 627 ···
Üzenetet küldök