Bezárás

Tatabánya, Komárom-Esztergom megye

Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Telekterület 590 000 m²
Ár 5,25 milliárd Ft
  • Térkép
Visnyei Ágnes
06 20 358 ···
Márvány utca Duna House
Üzenetet küldök

Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület

Kilátás nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
TATABÁNYA BELTERÜLET, 7000FT+ÁFA / NM ÁRON

Tisztelt Befektetők!

Eladó Tatabánya belterületén, kiváló nemzetközi gyorsforgalmi (M1 autópálya) és vasúti kapcsolatok közelében, mégis közel a városközponthoz ez a vegyes hasznosításra javasolt 590 000 nm-es fejlesztési területet.
A Bécs-Budapest autópálya és a kiváló infrastruktúra miatt számos gyártási és logisztikai funkció megvalósítására, valamint ipari park kialakítására is alkalmas, amelyet a jelenleg érvényben lévő engedélyezési tervek és koncepciók is lehetővé tesznek a területen.

Tatabánya az időszakban és napjainkban jelentős fejlődésen megy keresztül, hiszen a város önkormányzata a "Modern városok" program keretében 2022-ig 91 milliárd forintot fordíthat 16 beruházással a város fejlesztésére. Futó projektek között a teljesség igénye nélkül szerepel a város tömegközlekedésének megreformálása, az oktatás és egészségügy fejlesztése stb. A teljes ingatlan 5 különböző helyrajzi számon található, melyek külön-külön is megvásárolhatóak és amelyekre különböző hasznosítási lehetőségek engedélyezettek az alábbiak szerint:

Az egyik koncepció a következőket foglalja magába:
- a belvároshoz közeli (észak-nyugati területen) lakófunkciók
- ipari funkciók
- rekreációs funkciók
- kereskedelmi, szolgáltatóipari funkciók
- és erdősávok kialakítása.

Természetesen ezen kívül az önkormányzat örömmel fogad minden elképzelést, amely a város javát szolgálja... így akár az infrastruktúra fejlesztés, akár a munkaerő utánpótlás tekintetében is partnere lesz a jövendőbeli tulajdonosnak.

A fejlődő város belterületén lévő terület 7000 Ft + Áfa / nm áron lehet az Öné, kiváló adottságokkal rendelkezik, így Ön remek megtérüléssel és komoly értéknövekedéssel számolhat! Amennyiben szimpatikusak Önnek ezek a paraméterek, de kisebb léptékben gondolkodna, úgy lehetőség van csak egy részét megvásárolni a területnek.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 358 ···
Üzenetet küldök