Bezárás

Balatonszárszó, Kossuth Lajos utca 2.

Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Telekterület 9 895 m²
Ár 250 millió Ft
  • Térkép
06 20 323 ···
Üzenetet küldök

Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület

Kilátás nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Somogy megye, Balatonszárszó, 9895 m2-es befektetésre szánt terület eladó a település központjában. A hatalmas központi rész egyedülálló a Balaton déli partján elhelyezkedése miatt: 4157 m2-es beépítetlen, korábban parkolóként funkcionált területből + 5738 m2-es telken elhelyezkedő 620 m2-es vendéglőből tevődik össze.

Az ingatlan Balatonszárszó központjában, a 7-es főút mellett helyezkedik el, két oldalról közterület határolja. A közműfeltételek biztosítottak, a fejlesztés igény szerint kiépíthető. A terület maximális beépíthetősége: 2000 m2, építmény magasság 7,5 m. Településközponti vegyes területen található, így 50%-ig beépíthető, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szállás célra is fejleszthető.

A vendéglő -Véndiófa étterem- nagy múltú, amely a mai napig megőrizte a jellegzetes külső és belső arculati elemeket. A több vendéglátótérrel rendelkező egységhez kiszolgálóterek és az épület egy része alatt pince is található. A telken belül még további melléképületek találhatók raktározás céljára. A legnagyobb fogyasztótérhez 200 m2-es kerthelyiség csatlakozik hangulatos kialakítással. Az épület egy 5738 m2-es telken helyezkedik el úgy, hogy további fejlesztésekre van lehetőség.

Bővebb információért keressen telefonon!

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 323 ···
Üzenetet küldök