Bezárás

3. kerület, Tímár utca

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 37 m²
Szobák száma 1
  • Térkép
Fodor Tivadar
06 70 412 ···
Otthon Centrum-Bicskei utca
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 2
Épület szintjei 3
Lift nincs
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés gáz (konvektor)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás délkelet
Kilátás udvari
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület
III. kerület Óbuda városrészén a Tímár utca 13/A lépcsőház, II. emelet 27. szám alatt lévő 37 nm alapterületű, közepes műszaki állapotú lakás részben bútorozottan eladó.

Kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik a Pacsirtamező és a Tímár utca sarkán. Mindössze rövid sétára található a Duna part valamint a Kiscelli erdő, római Amfiteátrum, Flórián tér, Óbuda Fő tere, Hajógyári sziget. Ablakai a nappaliból az udvarra, a konyhából és kamrából alacsony forgalmú utca irányába nyílnak, így a lakás csendes, nyugalmas. A közelben számos élelmiszerüzlet, sportolási, kikapcsolódási lehetőség is található.

Saját lakásnak és hosszú távú kiadás céljára is alkalmas.

Műszaki állapot:
Konvektoros és opcionális elektromos kiegészítő fűtés. Melegvíz: külön éjszakai áramos, villanyórás boilerrel.
Nyílászárók fehér műanyagok, az udvar felé a lakáson kívülről aranytölgy színben texturáltak.
A villamos hálózat rézre cserélt, modernizált vezetékekkel rendelkezik. Csatorna a szomszéddal közös kialakítású, némi átalakítással különválasztható. Konyhában, fürdőben, előszobában járólap burkolatok találhatók. Nappaliban eredeti, közepes állapotú fa parketta a melegburkolat. Belmagassága 320 cm.
A fürdőszoba némi átalakítással kibővíthető, szükség szerint tágasabbá tehető.

Lakóépület:
Két lépcsőházas, körudvaros kialakítású az 1900-as évekből. A ház 3 emeletes amelyből a lakás a másodikon helyezkedik el. Lift kialakítása a közeljövőben tervezve van. A pincetér közös, közös képviselői egyeztetés után saját terület leválasztható. A társasház teljes felújítása, lépcsőházak és homlokzat helyreállítása valamint ráépítés megkezdése a közeljövőben várható (van építési engedély, jelenleg az ügy kapcsán a lakó képviseleti ügyvédi meghatalmazások zajlanak). A felújítás által az ingatlan további, akár 15-20%-os értéknövekedése várható.

Rezsi:
Hiteles vízmérő, gázóra és villanyórák. Közös költség (7500 Ft) tartalmazza a társasház rendben tartását, házbiztosítást, takarítást, hulladékelszállítást stb. Télen a lakás kialakításából adódóan magasabb fűtésköltség várható, kb. 30 000 Ft havonta. Érdemes lehet a lakást cirkósítani (van egyedi kémény) és azzal megtakarítást elérni.

Parkolás:
Fizetős, utcai; a kerületbe bejelentett lakók számára évente önkormányzati bejelentéssel 2000 Ft évente. A környéken több parkolóház is megtalálható, de általában lehet találni utcai parkolóhelyet.

Közlekedés:
Villamosok: 1-es, 17-es, 19-es, 41-es. HÉV: 5-ös. Buszok: 9-es, 29-es, 109-es, 111-es, 923-as, 934-es, 960-as.
A lakástól a belváros 20-25 perc alatt elérhető, nagyon jó közlekedéssel rendelkezik.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 412 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?