XII. kerület, Mártonhegy

Kiadó irodahelyiség irodaházban
XII. kerület, Mártonhegy
Ár havonta
2,37 ezer €
Alapterület
237 m²
Minimum bérelhető
237 m²
Közvetítői azonosító: COM N97-12-1
Azonosító: 31656061
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
földszint
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
24 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
237 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
100 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 10-14 €
Üzemeltetési díj: 4.5 €
Parkoló bérleti díj: 100 €
Legkisebb bérelhető egység: 237 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A négyemeletes N97 irodaház épületei megfelelően karbantartott, minőségi anyagok felhasználásával épültek, a modern irodapiaci követelményeknek megfelelnek (mészkővel burkolt homlokzat, hang- és hőszigetelő nyílászárók, állítható árnyékolók, stb.) Az irodaterek rugalmasan oszthatók, így az N97 a legkülönbözőbb bérlői igényekre is megoldást biztosít. Az ingatlan különlegessége egy hatalmas tetőtéri terasz kivételes városi panorámával, mely napközbeni rekreációra, de akár céges rendezvények megtartására is ideális.

Iroda közel a városhoz, de távol a város zajától Jó levegőjű, kellemes zöld környezetben, mégis jól megközelíthető helyen található az N97 irodaház. A Németvölgyi úton lévő épülettől néhány perc alatt elérhető Buda két kiemelt bevásárlóközpontja (Hegyvidék Központ és MOM Park), ahol gyakorlatilag minden szolgáltatás és üzlet megtalálható (posta, bank, vendéglátás, tisztító, stb.) Az épület környékén a parkolás ingyenes.