Bezárás

22. kerület, Nagytétény – Óhegy

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 275 m²
172 350 € 59,9 millió Ft
  • Térkép
Havassy Jennifer
06 30 627 ···

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
JÓ FEKVÉSŰ ÉPÍTÉSI TELEK,ÓHEGY FREKVENTÁLT RÉSZÉN, KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL!

Budapest dinamikusan fejlődő városrészében a 22-dik kerületben Nagytétényben eladó, 1275 nm-es építési telek...59.9 M Ft-ért.

A (20X64)m-es, részben aszfaltútról megközelíthető déli tájolású ingatlan, melyre a könnyed megközelítés jellemző, az Óhegyen a Barackos út szomszédságában helyezkedik el, abszolút kertvárosias, családi házas övezetben.

A főútvonal közelsége ellenére, mely pár percre található, csend és nyugalom jellemzi a környéket, és ennek köszönhetően több új építésű ingatlan is található a közvetlen környezetben, tehát egyre népszerűbb ez az óhegyi lokáció.

Övezeti besorolás: LKe-5
Beépíthetősége f.felett: 30%
Közmű: villany, víz, gáz, csatorna.

A telek méretéből, besorolásából adódóan, több lehetőséget is tartogat magában.

A telek közepén jelenleg 2 felújítandó ingatlan található (50)nm+(70)nm, mely külön bejárattal rendelkezik, de igény esetén egybenyitható. Az utcafront felőli részen több autó beállására parkolási lehetőség biztosított, a kert többi részén pedig számtalan gyümölcsfa és dísznövény színesíti a telket.

Közlekedése, infrastruktúrája kiváló, mivel pár percre található a Barackos, Bartók Béla út, ahonnan több buszjáratnak köszönhetően a város különböző pontjaira érhetünk, továbbá a Balatoni út (70-es) irányából a 20 percre található Kelenföldi pu. (4-es) metró lehet nagy segítségünkre, illetve a városból kivezető (M0, M1, M7) autópályák szintén gyorsan elérhetőek

Bevásárlási lehetőség a közelbe, továbbá a közeli Campona, ÚjBuda Center,Aldi, Lidl és a közeli budaörsi bevásárlóközpontok lehetnek segítségünkre, illetve orvosi rendelő, óvoda, iskola,étterem, játszótér, minden amire szüksége lehet a családnak, mindössze pár perces sétára található.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban kellemes kertvárosias közegben szeretne élni, építkezni akár befektetni...íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 627 ···
Üzenetet küldök