Bezárás

Vác, Lilaakác utca 1.

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 30 m²
Telekterület 1 076 m²
Szobák száma 1
Ár 6,5 millió Ft
  • Térkép
Moksony Erika
06 20 365 ···
 
Buda House Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1981-2000 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Kilátás kertre néző
Tetőtér nem beépíthető
Villany van
Víz nincs
Gáz nincs
Csatorna nincs
Vác, Nyulasban, a Lilaakác utcában 1076 m2-es, saroktelek eladó. Tulajdoni lap szerinti besorolása: zártkerti, művelési ágból kivett terület.
A sík, körbekerített telekre két széles kapun lehet bejutni. Az utcában közvilágítás, és állandóan lakott ingatlanok vannak.
Masszív betonalapra, 3%-os beépíthetőségnek megfelelő, felújítandó faház lett építve. (Tulajdoni lap szerint rendezetlen funkciójú épület)
A telken villany és fúrt kút van, de a ház vízellátása és a locsolás, akár a ház mögötti kb. 6 m3-es ciszternából is megoldható. A szennyvíz elvezetése az emésztőbe történik.
A ház hétvégi tartózkodásra, pihenésre, kitűnő. Átalakítást, korszerűsítést, követően, akár állandó lakhatásra is alkalmassá tehető.
Kiváló lehetőség mindazoknak, akik egy vidékies környezetre, vágynak a város közelségében, de túrázni szeretőknek is sok lehetőséget kínál a környék. A hegyekkel körülvett, erdős területek nagyszerű kiránduló helyeket rejtenek.
Az M2-es közelsége gyorsan elérhetővé teszi Vác belvárosát, ami autóval 10 perc. Az ingatlan Budapesttől 45km-re van. Tömegközlekedésre autóbuszjárat vehető igénybe.
Irányár: 6,5 M Ft

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segít Önnek az ingatlanvásárlásban:
-Ingyenes hitelügyintézés
-Földhivatali ügyintézés
-Jogi háttér
-Energetikai tanúsítvány elkészítése

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó nyaralók ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 365 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?