Bezárás

Felsőpáhok, Napfény sor

Eladó családi ház
Alapterület 336 m²
Telekterület 869 m²
Szobák száma 6 + 5 fél
  • Térkép
Bekő Zoltánné
06 70 772 ···
Duna House Zalaegerszeg
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Befektetők, vállalkozók figyelem!

Hévíztől 2 km-re Felsőpáhokon eladó egy ingatlan együttes összesen 336 m2, a telek nagysága 869 m2. A 2004-ben elkészült korszerűen kialakított gerendaház két részből áll.
Az egyik a tulajdonosok lakhatására is alkalmas főépület, melynek földszintjén 2 szoba, nappali-étkező-konyha, fürdő és külön WC található.
A családi ház alatt egy 44 m2-es hangulatos borozó-pince, a tetőtérben 109/69 m2-es „konferenciaterem” került kialakításra a szükséges mosdókkal, teakonyhával.
A másik az apartman ház, melynek földszintjén jelenleg három, 2+2 ágyas, igényes berendezésű lakás található. A külön bejáratú, 36-38 m2-es lakrészek mindegyikéhez (hálószoba, nappali-étkező, jól felszerelt konyha, zuhanykabinos fürdőszoba, külön WC) önálló fedett terasz (10+21+10 m2) tartozik, ahonnan Hévízre és környékére nyílik kilátás.
Az épületeket 2 külön gázkazán látja el meleggel.
Még nem is esett szó a nagy, természetes kővel burkolt parkolóról, a fedett medencéről, a kemencéről és az épített bográcsozó helyről, valamint a szauna helyiségről.
A „feng shui” elvei alapján tervezett, és gondos munkával kialakított kertben kora tavasztól késő őszig színpompás virágok nyílnak, díszfák és bokrok díszlenek.
Ideális lehet céges vásárlás esetén csapatépítő tréningekhez, vagy dolgozói nyaralásokhoz, üzleti befektetésként szálláshely hasznosításra, magán befektetőként több generációs család részére családi közös üdülőnek illetve a többgenerációs család összeköltözésére is úgy, hogy minden családnak megmarad a privát élettere.
Bővítési lehetőség a szomszédos üres és eladó telken.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 772 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk