Bezárás

Ráckeve, Angyalisziget

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 146 m²
Telekterület 987 m²
Szobák száma 4 + 1 fél
Ár 46 millió Ft
  • Térkép
Classingatlan László
06 70 948 ···
Classingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nem
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Villany van
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna telken belül
Közvetlen vízparti ház stéggel szaunával borospincével Ráckevén eladó

Családi okok miatt sürgősen eladó Ráckevén, ámulatba ejtő környezetben, a Duna partján eladó ez a minőségi anyagokból épült, makulátlan állapotú, klimatizált és hőszigetelt ház, stéggel, borospincével, az Angyali szigeten.

Ennek az ingatlannak van csónak kikötője és autó parkolási lehetősége a parton!

Az Angyali sziget a Duna egyik ékköve, földi paradicsom azok számára, akiknek a nyugalom elsődleges és szeretik a természet közelségét! Itt ugyanis nincs autó, vagy motorforgalom, nincs szmog. A sziget csak csónakkal közelíthető meg. A személy szállító RÉV egész évben menetrend szerint közlekedik.

Épület

A beton alapra téglából épült és kettős fedésű kastély hódfarkú cseréppel fedett ház hasznos lakóterülete 146 m2, továbbá egy 8 m2 és egy hatalmas 45 m2 méretű fedett terasza, valamint 32 m2 méretű és teljesen körbeburkolt, húzott boltíves, száraz borospincéje is van.

A nyílászárók mind egyedi készítésűek, ablakai hőszigetelt üvegezésűek, az ajtók és beltéri ajtók szintén egyedileg készültek.

Helyiségek az alsó szinten

A házba egy teraszról (8,19 m2) léphetünk be, a szúnyoghálóval is felszerelt biztonsági bejárati ajtón át.

Hatalmas nappali-konyha-étkező (53,83 m2) helyiségbe érkezünk, azonnal érezvén a minőségi alapanyagok szakszerű felhasználását. A padlózat kerámia járólappal van burkolva. A mennyezet, az első rangú ácsmunka eredményeként szemet gyönyörködtető.

A helyiség sarkában tökéletes helykihasználással kialakított konyhabútor rendkívül kényelmesen használható, minden kézre esik, bőséges hely jut a tárolásra és az ételkészítésre egyaránt. Az étkező "karnyújtásnyira" van a konyha saroktól.

A gyönyörű és kiválóan működő kandalló, a funkciója mellett a helyiség dísze is, kifejezetten praktikus helyre került, így szinte helyet sem foglal a nappaliból. A helyiség az ablakainak köszönhetően természetes fénytől kifejezetten világos. A padlózat hidegburkolatot kapott. Ebben a helyiségben van a gyönyörű és kényelmes lépcső is, mely a felső szintre vezet.

A nappaliból, a kandalló mellett egy közlekedő (3,3 m2) vezet a fürdőszobához és az alsó szint hálószobájához.

A tágas fürdőszoba (7,85 m2) stílusában követi a mediterrán vonalat. A fürdőben hidromasszázs zuhanykabin, wc és kézmosó is van. Padlózata és a falazat természetesen hidegburkolatot kapott. Ennek a helyiségnek is van ablaka, így a természetes szellőzés és fény itt is biztosított. A fürdőszoba is fűthető.

A hálószoba (12 m2) ablakai a terasz felé tekintenek, a helyiség padlózata kerámia járólap.

Helyiségek a felső szinten

A gyönyörű lépcsősor, mely a felső szintre vezet stabil, és kifejezetten kényelmes. A lépcsőfokok szélesek, elég mélységgel rendelkeznek és nem túl magasak.

A felső szinten egy tágas  helyiség (45 m2) várja az érkezőt, ahol a fa burkolatú mennyezet rendkívül barátságos, a padlózat laminált parketta. Ablakai világossá teszik a helyiséget, ahonnan egyébként a Duna felé tekintő erkélyre is ki lehet lépni. Ez a helyiség lehet háló, vagy több részre osztva több háló, vagy akár egy fenti nappali. Így is, úgy is tökéletes.

Innen szintén egy közlekedő (3 m2) vezet a felső szint 2 külön álló hálószobájához. A hálószoba (19) padlózata szintén laminált parkettával van burkolva. Ablakaik pedig, ahogyan minden ablaka a háznak, hőszigetelt üvegezéssel készültek. Az eredeti alaprajzon két hálószobát terveztek, ez jelenleg egy.

Főbb jellemzők:

- VÍZPARTI TELEK!
- STÉG a vételárban, parti kikötési lehetőséggel
- Alumínium csónak a vételárban
- Fúrt kút van, hidrofor a vételárban
- Finn szauna a kertben
- Épületvillamosság: elektromos ellátás, közüzemi hálózatról (230V/32A)
- A meleg vizet villanybojler adja
- Nyílászárók: fa szerkezetű, egyedi kialakítású, hőszigetelt üvegezéssel
- Szúnyogháló is van a nyílászárókon
- Többszörösen hőszigetelt a ház
- A tetőn kettős fedésű hódfarkú cserép van
- A fűtést gyönyörű kandalló és elektromos fűtőpanelek adják
- Fűtő-hűtő klíma minden szobában van, mindkét szinten és a borospincében is.

Stég

Az ingatlanhoz tartozik egy nagy méretű (3 m x 5 m) stég is, mely szintén az árban van, közvetlenül a ház előtti partrészen.

Duna: fürdés, csónakázás, horgászás

A ráckevei Angyali sziget a Duna egyik ékköve. Vízi madarakkal teli, gyönyörű táj, könnyed és csendes csónakázásra és a természet megfigyelésére idilli környezet.

A Duna óriási élmény a vizet és fürdőzést szerető családoknak, pároknak, vagy idősebbeknek egyaránt, valamint egyedülálló horgászparadicsom a több szigettel tarkított Duna-ágon.

Udvar / Kert

Gondozott fenyők és tuják ölelésében találhatjuk ezt a tündérkertet, ahol finom illat, madárcsicsergés fogadja az érkezőt.

A kerti tó kedvenc ivóhelye a kisebb madaraknak, élmény csak nézni is.

A telek tökéletesen alkalmas a közös sütögetésre, bográcsozásra, grillezésre és pihenésre, napozásra, kikapcsolódásra egyaránt.

Kerítés a telek minden oldalán van, így gyermekes család számára is tökéletes, valamint kutyával is nyugodtan lehet itt nyaralni.
Hatalmas fedett terasz

A járólappal burkolt hatalmas fedett terasz (5 m x 9 m) lehetőséget ad, hogy erős napsütésben, vagy csapadékos időben is élvezetes a szabadban tartózkodni. Ez a terasz a családi-baráti kerti party alkalmával is tökéletes, kültéri étkezőnek is kiváló, az épített hosszú pulton lehet sütni-főzni-grillezni-mosogatni, tehát minden gasztro-igényt kielégít.

Pince

A hatalmas fedett terasz alatt van a klímával is felszerelt, száraz és tágas boros pince (32 m2), melynek padlózata kerámia járólappal burkolt, a falazata téglával kirakott, a húzott boltíves mennyezete pedig 2,4 m magasságú.

Szauna ház

A pincétől a kert vége felé tovább haladva van a szauna ház (18 m2), melynek teteje szintén hódfarú cseréppel fedett, téglából épült falazata pedig szintén Dryvit hőszigetelést kapott. Az építmény hőszigetelt üvegezésű és szúnyoghálóval ellátott tolóajtót kapott. A helyiségen beül a padlózat kerámia járólap. A szauna-házon belül a szauna természetesen fából készült.

Tároló, kemence, szalonnasütő, kültéri étkező, faház

A szauna-ház mögött, tovább haladva a kert vége felé van egy téglaépítmény, melynek teteje szintén cseréppel fedett. Ebben van egy wc, mellette egy tároló (5 m2). Valamint tetővel ellátva de falazat nélkül egy kisebb kültéri étkező, a szintén cseréppel fedett kemence mellett. A kert végében van még egy faház (kb 10 m2) is.

Környék

Ráckeve belvárosa csónakkal is percek alatt elérhető, kikötve például a méltán híres ráckevei “csónakos” piacon, ahonnan az üzletek, szupermarketek, szakrendelők is könnyedén megközelíthetők.

A parton a gépkocsit díjmentesen parkolhatja, igény esetén pedig pár perc alatt Ráckeve belvárosában lehet.

Ráckeve járási központ, tehát orvosi szakrendelők, gyermekrendelő, rendőrség, tűzoltóság, mentőszolgálat, Kormányablak, Bíróság, Földhivatal is van.

Közlekedés

Az Angyali sziget és a part között egész évben, menetrend szerint közlekedő RÉV nyújt mindenkor kényelmes megközelítést.
Jöjjön, nézzük meg együtt!

Várjuk jelentkezését akkor is, ha eladó, vagy kiadó ingatlana van, vagy banki hitelre lenne szüksége a kívánt ingatlan megvásárlásához. A Classingatlan magas színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Hétvégén is várjuk hívását.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 948 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?