Bezárás

Nyergesújfalu, Komárom-Esztergom megye

Eladó családi ház
Alapterület 240 m²
Telekterület 11 000 m²
Szobák száma 1
  • Térkép
Póta Brigitta
06 70 624 ···
DunaHouse Tatabánya
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2014
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Különleges lehetősség!

Eladó mindössze öt éve épült, gyönyörű, mediterrán hangulatú borospince, étterem!

Az ingatlant egy hatalmas, kovácsmester által kézzel kovácsolt, szőlő motívumokkal díszített, távirányítóval működő kapun tudjuk megközelíteni. Tovább haladva a parkolóhoz jutunk, ami vastag kő alapra épült, 40 autó részére biztosítva a parkolást.

Az épület 2014 nyarán készült el. Főépület mérete 240 nm, illetve tartozik hozzá 40 nm-es melléképület is. Alapgondolatként egy mediterrán hangulatú környezet lett megálmodva, amit luxus kivitelezésű kőből, fából és téglából építettek meg. Ezen anyagok hatása dominál az egész épületben és környezetében is, illetve vastag fa tetőgerendák, süttői mészkő burkolat, látszó kisméretű tégla felületek különleges hangulatot biztosítanak.

Belépéskor egy hatalmas mészkőből faragott kandalló várja az érkezőket. A legnagyobb vízteres betéttel, 1000 literes puffer tartállyal, padlófűtéssel, és gyönyörű látvánnyal biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A kandallóval szembe található a hosszú bárpult, konyhával, tárolókkal, szekrényekkel.

Az étterem tökéletes helyszint biztosít rendezvények megszervezésére, akár 60 fő vendég is kényelmesen elfér. Innen nyílik a borospince, ami száz éves címeres téglákból épült 10 méter hosszú és 3,5 méter magas. A pinceajtó egyedi, asztalos mester által készített dupla szárnyas, napsugaras ajtó.

Belülről nyílik még egy emeleti szoba, egy garázs és egy fürdő mosdóval, szintén plafonig mészkő burkolattal. A tetőn található egy 4 KW-os napelemes rendszer, ami szinte az egész épületet ellátja. A napkollektoros rendszer áprilistól - októberig segít a meleg víz előállításában 500 literes tartályt melegítve. Az épülethez tartozik még vendég női, férfi, mozgássérült WC, pelenkázó, tusoló.

Az épület előtt egy hatalmas külső borudvar található. 850 m2-es nagyságú, 5 cm vastag minőségi süttői mészkő lapokkal burkolt terasz. Kisméretű bontott téglából épült mediterrán oszlopok, fa pergola, szőlőlugas, látványos nagy mészkő lépcső teszi lenyűgözővé. A terasz egyik sarkában egy tágas külső bársarok épült, mészkő pulttal, kemencével.

A telek teljes mérete 11.000 m2, csodálatos panorámával rendelkezik, ami tökéletes pozitív feltöltődést biztosít.


Szívesen ajánlom mindazok számára, akik rendezvények szervezésébe gondolkodnak, mivel a környéken az adott ingatlan egyedi lehetősségeket kínál. Befektetésként is tökéletes választás illetve családok részére is ajánlom, akik el tudják képzeli jövőjüket e csodálatos birtok tulajdonosai ként.
145000000 Ft

Referencia szám: HZ495932

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 624 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk