Bezárás

Pécs, Király utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 91 m²
Ár 54,5 millió Ft
  • Térkép
Boldizsár Balázs
06 82 494 ···
   
Boldingatlan Kft
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs
Pécsen a belvárosban, a Király utcában - akár befektetésnek is kiválóan alkalmas - földszinti 37+54 m2-es 2 db üzlethelyiség utcafronti kirakatokkal, valamint hozzátartozó 119 m2-es felújított pince helyiség - a képeken látható műszaki állapotban - kizárólag egyben eladó. Az 54 m2-es üzlethelyiségben eladó tér vitrinnel és széles utcafronti nagy portállal, valamint kis tárgyaló, konyha, wc-kézmosó helyiségek találhatóak, továbbá tárgyalóból vezet le egy lépcső az üzlethelyiségek alatt igényesen kialakított - bemutatóteremnek, galériának alkalmas - 119 m2-es pince helyiségbe. A 37 m2-es üzlethelyiségben eladótér, továbbá wc-kézmosó, tároló helyiségek találhatóak. Az üzletek távirányítású biztonsági ráccsal felszereltek, a fűtésük közös gázközponti fűtéssel megoldott, valamint a villany és a vízóra is közös. Az udvarban 1 személyautó részére parkolóhely biztosított. (429)
Az ingatlan irányára: 54.500.000.- Ft + ÁFA
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hivatkozzon a 429. számú ajánlatra! Irodánk címe: Kaposvár Irányi D. u. 9.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 82 494 ···
   
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk