Bezárás

Tass, Üdülőterület

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 49 m²
Telekterület 40 m²
Szobák száma 2 + 1 fél
Ár 6,5 millió Ft
  • Térkép
Classingatlan László
06 70 948 ···
Classingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nem
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna van
Tasson a Duna közelében nyaraló eladó

A barátságos, kívül-belül jó hangulatú és felújított házikó a Duna partjától pár perc sétára, Tasson üdülőtársulásban található.

Kiváló lehetőség családnak, baráti társaságnak, vagy horgászoknak.

Tiszta, ápolt és azonnal birtokba vehető! A nyaraló üres, így az új tulajdonos tetszése és igénye szerint rendezheti be.

Épület

A faház zsindely fedést kapott, ereszcsatornája is van.

A házikó pár perc sétára van a Dunától (Nagy Duna) és egy 15 perces sétára a tassi szabad-strandtól, ahol fürdeni is lehet.

A nyaraló bejárata mellett egy fedett terasz (6 m2) nyújt kellemes hangulatot családi-baráti beszélgetésekhez, szabadtéri étkezéshez akár erős napsütésben, akár csapadékos időben.

A bejárati ajtón belépve egy konyha/étkező helyiségbe (9 m2) érkezünk, ahonnan tovább haladva egy szobába (12 m2) lépünk, amely ideális nappaliként funkcionálhat. Itt a padlózaton laminált parketta a burkolat.

A nappaliból nyílik az alsó szint hálószobája (6 m2), valamint szintén a nappaliból nyílik a fürdőszoba (6 m2) is, melyben minőségi zuhanykabin, wc és nagy méretű, esztétikus kézmosó is van. A meleg vizet elektromos bojler biztosítja.

Minden helyiségben szembe tűnik a szépen kezelt és karbantartott fa lambéria.

Ugyancsak a nappaliból vezet a tetőtérbe egy lenyitható létra. A tetőtérben egy hálónak kiválóan használható helyiséget találunk (15 m2). A fenti hálónak két oldalán is van ablak.

Terasz

A fedett terasz (2 m x 3 m) erős napsütésben, vagy esős időben is élvezhető időtöltést biztosít a szabadban, kiváló kültéri étkező, valamint családi-baráti beszélgetések tökéletes helyszíne.

Juthat hely a grillezős sarok kialakítására is, teljessé téve a gasztro-élményeket.

Duna

A nyaralótól pár perc sétára van a Duna partja, amely a Nagy-Duna ága. És kb. 15 perc sétálva (kerékpárral, autóval pár perc) a szabad-strand, ami már Kis-Duna ág, fürdőzésre tökéletesen alkalmas.

Sport

Az üdülőtársuláson belül ping-pong asztal, vagy labdajátékokhoz pálya is rendelkezésére áll az itt nyaralónak, így felnőtteknek, gyerekeknek, vagy közös családi-baráti sportolásnak is tökéletes helyszíne.

Parkolás

A nyaralók tulajdonosainak gondtalan a parkolás, de a vendégek számára is megoldott ez a kérdés, így nyugodtan meghívhatja rokonait, barátait is.

Jöjjön, nézzük meg együtt!

Várjuk jelentkezését akkor is, ha eladó, vagy kiadó ingatlana van, vagy banki hitelre lenne szüksége a kívánt ingatlan megvásárlásához. A Classingatlan magas színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Hétvégén is várjuk hívását.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó nyaralók ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 948 ···
Üzenetet küldök