Bezárás

Nógrád, Kossuth utca 201.

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 468 m²
Ár 68,7 millió Ft
  • Térkép
Dr. Makkos Ingatlan Centrum Gyöngyös
06 70 424 ···
Dr. Makkos Ingatlan Centrum Gyöngyös
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

HŰHA! Budapesti két szobás lakás árán a Mátrában egy komplett, üzemelő, üdülőcentrum vásárolható teljes berendezéssel és felszereltséggel.

Mátrában, a Nógrád megyei SZUHA településen eladó, egy több épületből álló, összesen 468 m2-es leválasztott, 2681 m2-es "nyeles telken" kialakított ÜDÜLŐCENTRUM jelenleg is Falusi Szálláshelyként üzemel, a Falusi Turizmus keretein belül, "SZUHAGYÖNGYE ÜDÜLŐCENTRUM" elnevezéssel.

A csodálatos természeti környezettel, kilátással rendelkező területen
- 3 db, egyenként 4 fős különálló, tégla építésű, gáz konvektor fűtésű épület (nappali, háló, fürdő, étkező és egy amerikai jellegű konyha) biztosítja a vendégek zavartalan pihenését, valamint a hozzátartozó fedett teraszról élvezhetik a Galyatető, vagy a szemközti Kikerics hely látványosságát.
- A helybeni kikapcsolódást szolgálja az épületek melletti 50 m2-es szintén gázfűtésű, egyedi szépségű "közösségi" faház, melyben sarokétkezők, nagy méretű asztali foci (csocso), rex asztal, tv és biliárd áll a szórakozni vágyók rendelkezésére, külön wc csoporttal. A faházat körülvevő mediterrán terasz a felhőtlen pihenés és napozás élményét biztosítja.
- A földszinti részen található a "nagyterem" és az abból nyíló boros pince. Ez a több funkciót is ellátó terem, megbeszélések, családi rendezvények, esküvők, osztálytalálkozók, szüli- és névnapi összejövetelek színhelyéül is szolgálhat. A teremhez tartozik a bejárat előtti un. kiszolgáló rész (előtér, WC csoport, konyha).
- A gépkocsik biztonságos elhelyezését fedett parkolók szolgálják.
- A természet közeli gasztronómiai élvezetekhez az apartmanházak előtti részen kialakított bográcsozó hely, a hozzátartozó nyitott szanetlivel, kellemes esti szórakozás (szalonnasütés, nyársalás, bográcsozás) lehetőségét kínálja.

Az esti csendben hallani az ingatlan előtti Galya patak csörgedezését.
Kikapcsolódási lehetőségek: vadászat, horgászat a maconkai víztározónál, strandolás a gyógyvizes Bükkszéken, kirándulás: Galyatető, Kékestető, Salgó vára, Recsk, siroki vár.... stb.

Megvételre ajánlom elsősorban vendéglátással, falusi szálláshely kiadással foglalkozó vállalkozóknak, befektetőknek, akik felismerik az ingatlanban rejlő lehetőségeket. Továbbá baráti társaságok, családok, összefogással történő megvásárlásra.

A megosztott 4101 m2-es összterület másik része a 326/2 Hrsz-szel feltüntetett 1420 m2-es terület, melyen jelenleg a tulajdonos által használt, részben alápincézett, terméskő lábazatú, vályog építésű, elektromos fűtésű lakóépület áll, különálló 2 db garázzsal, tárolóval. A lakóépületben 2 db szoba, nappali, előszoba, konyha, fürdő, WC található. Az összes beépített terület 140 m2.
Igény szerint, külön megegyezés alapján ez az ingatlan is eladás tárgyát képezi.

Kapcsolat a hirdetővel

Dr. Makkos Ingatlan Centrum Gyöngyös
A referens összes hirdetése
Dr. Makkos Ingatlan Centrum Gyöngyös
Az iroda összes hirdetése
06 70 424 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?