XI. kerület, Kelenföld

Kiadó irodahelyiség irodaházban
XI. kerület, Kelenföld
Ár havonta
14,4 ezer €
Alapterület
1152 m²
Minimum bérelhető
689 m²
Közvetítői azonosító: COM DOU-11-1
Azonosító: 31620011
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
2
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
36 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
689 m²
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
100 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A+
Iroda Bérleti díj: 12.5 €
Üzemeltetési díj: 4.2 €
Parkoló bérleti díj: 60-100 €
Legkisebb bérelhető egység: 689 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A Dorottya Udvar a főváros nyugati kapujánál, a Bocskai úton, az M1-M7 autópályák közvetlen közelében található. A zöld belső kerttel is büszkélkedő komplexum 28.500 négyzetméteren kínál átlagon felüli belmagassággal és padlótól a mennyezetig érő, hatalmas ablakokkal rendelkező irodákat. Számos jól ismert nemzetközi vállalat döntött úgy, hogy az épületben nyitja meg magyarországi központját.

A munka háborítatlanságát négycsöves, szakaszonként kontrollálható klímavektor, széles sávú adatátviteli kapcsolat és nyitható ablakok biztosítják. A kártyás beléptető rendszer, a helyszíni biztonsági személyzet, illetve a CCTV biztonsági rendszer pedig a nap 24 órájában őrködik. Az épületben ATM és étterem-kávézó is található. A bérlők és a vendégek számára ingyenes WIFI áll rendelkezésre a kertben; ezen felül kézi autómosó, díjmentes vendégparkoló és buszjárat is szolgálja a kényelmüket.