Győrújfalu, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó szálloda, hotel, panzió
Győrújfalu, Győr-Moson-Sopron megye
Alapterület
300 m²
Azonosító: 31614289
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Győr mellett Győrújfaluban 300 m2-es újépítésű családiház 5 szobás külön nyíló házrésszel 1000 m2-es telken eladó.
Az ingatlanban 2 szintes családi ház rész és 5 külön bejáratú saját fürdőszobával közös konyhával rendelkező vendégház rész került kialakításra, ami több generációs családnak könnyen átalakítható lakrészek kialakítására alkalmas, de munkásszállónak átalakítás nélkül is kifogástalan elrendezéssel bír.
A családi házas részen az alsó szinten amerikai-konyhás nappali, kazánház és fürdőszoba lett építve.
Az emeleten 2 szoba és fürdőszoba található.
A vendégház részen fedett teraszról juthatunk be az 5 külön bejáratú szobákba, melyikekhez fürdőszoba is tartozik. A fedett teraszról juthatunk be szintén a közös konyharészre is.
Az ingatlan gáz-cirkó fűtéssel rendelkezik, a két részen külön kazánnal lett megoldva. de a családi házas részen vegyes tüzelésű kazán is van.
A szigetelt ház jól megépített, az első lakrész is betonfödémes, itt tervbe volt a tetőtér kialakítása, ami már nem valósult meg, de ha új tulajdonosának további szobákra lenne szüksége, annak megvalósítása lehetséges, mert előkészített a kiépítése.
A ház nagy lehetőségeket biztosíthat új tulajdonosának, mert alkalmas kiadásra, vagy rendelőintézet, munkásszálló, vagy más vállalkozás létrehozására, de több generációs családok számára is bőven jut hely.
A térkövezett udvaron fedett gépkocsibeálló is helyet kapott.
Befektetésnek kiváló lehetőség Győr szomszédságában.
CSOK és hitel-ügyintézésben valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében forduljon hozzám bizalommal.
Érdeklődni telefonon lehet NELLI INGATLAN:
ÁR: 69,999 Millió Ft