Bezárás

Szentendre, Belváros

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 150 m²
Ár 195 millió Ft
  • Térkép
Rudolf Rita
06 30 509 ···
Duna House Szentendre - Rudolf Rita
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Kiválóan működő, befektetési lehetőség Szentendre szívében!
A jelenleg is jelentős bevétellel működő múzeum a Duna parton, közvetlen kilátással a folyóra és a Wiking Yacht Clubra, a busz és autóparkoló szomszédságában, ezáltal az egyéni turisták és a turistacsoportok fő vonulási útvonalán helyezkedik el, akik az Óvárost pár perces sétával innen közelítik meg és ide térnek vissza. Az ingatlant minden oldalról park és közterület határolja; nyugati oldalról egy butiksor, amelybe beilleszkedik az ingatlan területén lévő, bérbe adott butik, ami az ingatlan rezsiköltségeit teljes mértékben fedezi. A közel 1000 nm-es udvaron fedett kiállítótér található, mely bekamerázott, a területen fúrt kút is található. A 100 nm-es földszint kiállítótérként funkcionál, valamint található egy ügyfél WC, kiszolgáló helyiség és pénztár helyiség is. A kiállítótér és a pénztár klímázott, bekamerázott és gáz központi fűtéses. Az épület alatt elhelyezkedő alagsor szintén kiállítótérként üzemel a ház teljes alapterületén, az alagsor is bekamerázott.
Az 50 m2-es emelet amerikai konyhás, nappali-étkezővel, egy hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, valamint egy félig fedett 16 nm-es, déli fekvésű terasszal, amiről csodás dunai és városi panoráma nyílik. Jelenleg lakásként funkcionál, de bármilyen elképzelés szerint átalakítható.
Számtalan kiaknázatlan lehetőség rejlik még az ingatlanban és a múzeumban is, mely nem kerül hatalmas anyagi befektetésbe. Stabil bevételi forrás, megfelelő hozamot tud biztosítani. Bővebb tájékoztatás személyesen.

Kapcsolat a hirdetővel

Duna House Szentendre - Rudolf Rita
Az iroda összes hirdetése
06 30 509 ···
Üzenetet küldök