Bezárás

Bátonyterenye, Nagybátony

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 800 m²
Ár 210 millió Ft
  • Térkép
Milák Anita
06 70 322 ···
MIK Magyar Ingatlan Központ
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
Eladó Bátonyterenye központjában jelenleg is üzemelő Szabadidő Központ, Panzió, Vendéglő és Szépségszalon.

Az ingatlan Budapesttől 100 km-re, szlovák határtól 30 km-re fekszik. 25 kilométeres körzetben megtalálható Mátraverebély - Szentkút nemzeti kegyhely, Tar Sztupa, Hollókői, Salgói és Somoskői várak, Galyatető, Mátraszentistván sícentrum, 1 km a Maconkai horgász paradicsom.

A főépület hasznos területe 800 m2.
Az alsó szinten került kialakításra a Nógrád megyében egyedülálló fallabda pálya, az 50 főt befogadó rendezvényterem, a hozzá tartozó kiszolgáló helyiségekkel, az utcai kapcsolatos kávézó a hozzá tartozó 120 m2-es terasszal, ahol 60-80 fős rendezvényeket lehet lebonyolítani.

A felső szinten a 8 vendégszoba került kialakításra, melyekben 18 fő elszállásolására van lehetőség. A felső szinten található továbbá egy szépségszalon valamint egy gyógyító műhely.

Az épület 2019-ben teljes felújításon esett át. Külső hőszigetelést kapott az épület, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, burkolatok, vezetékek, szerelvények teljes cseréjére került sor. Új rozsdamentes konyhai gépekkel felszerelt meleg konyha került kialakításra.

Az ingatlanhoz 2466 m2 telek tartozik, melyen nyársalórész, fedett kocsibeálló került kialakításra és közel 800 m2 terület térkővel ellátott.

Az ingatlanon található még egy különálló, 40 m2-es üzlethelyiség.

A főépületen is és a fedett parkoló tetőszerkezetén is egyenként 13 KW-os napelem rendszer működik, amely 90%-ban megtermeli a felhasznált villamosenergiát!

Az ingatlan riasztóval és 16 db-os kamera rendszerrel felszerelt.

Az ingatlan kiválóan alkalmas esküvők, családi, baráti, céges rendezvények lebonyolítására!

További információért kérem hívjon bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 322 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?