Bezárás

Nagytarcsa, Ibolya utca

Eladó sorház
Alapterület 77 m²
Telekterület 460 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Cséza Gabriella
06 30 339 ···
 
A JÖVŐ Ingatlanirodája

Eladó sorház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2021
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés megújuló energia
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás udvari
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
-KIZÁRÓLAG A JÖVŐ INGATLANIRODÁJÁBAN!

A JÖVŐ INGATLANIRODÁJA AZ ÚJÉPÍTÉSŰ INGATLANOK SPECIALISTÁJA - MI BERUHÁZÓI ÁRON ÉRTÉKESÍTÜNK!
Kérje naprakész, felkészült, valóban több éves tapasztalattal rendelkező kollégánk segítségét, pontos műszaki tájékoztatását!

-AZ INGATLANOK CSAK EGY EGÉSZEN RÖVID FRONTON, 2 MÉTEREN ÉRINTKEZNEK EGYMÁSSAL!!!
-EZ A FALSZAKASZ HANGSZIGETELŐ TÉGLÁBÓL ÉPÜL!
-A TERASZOK, A KERTRÉSZEK MASSZÍVAN ELVÁLASZTVA, EGYMÁSTÓL ELSZEPARÁLVA KERÜLNEK ÁTADÁSRA
-NAPPALI-KONYHA-ÉTKEZŐ EGYLÉGTÉRBEN + 3 db 10 - 12 m2-es HÁLÓSZOBA, KAMRA, KÜLÖN TOILETT HELYISÉG, TERASZ helyiségekkel
-A MINI LAKÓPARK EGY ERDŐSÁV MENTÉN HELYEZKEDIK EL, SAJÁT ÚTRÓL MEGKÖZELÍTHETŐ
-MÉGIS GYALOGOSAN IS KÖZEL ISKOLÁHOZ, ÓVODÁHOZ, KÖZPONTHOZ, BOLTOKHOZ
-FŰTÉSRENDSZER MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNÁLATÁVAL!

-VÁRHATÓ ÁTADÁS: 2021.TAVASZ

Amennyiben kertvárosi hangulatra vágyik, egy biztonságos, új területen, de közvetlenül a főváros peremén szeretne maradni, akkor ez a terület kiváló választás!

A LAKÓPARK ELHELYEZKEDÉSE GARANTÁLJA, HOGY GYERMEKE GYALOG, BIZTONSÁGBAN, ÚTTESTEN VALÓ ÁTHALADÁS NÉLKÜL JUT EL AZ ISKOLÁBA, TOVÁBBÁ AUTÓVAL 1-2 PERCEN BELÜL A 30-AS ÚTON LEHET, ÉS 3 PERCEN BELÜL AZ M0-ON, VAGY 16.-17.KERÜLETBEN!

Budapest határától pár percnyire, Nagytarcsa egyre kedveltebb, újonnan kialakított területén, a Felsőrét lakópark szomszédságában, MINTEGY MINI LAKÓPARK, kissé elrejtetten épülő, 4 lakásos társasház lakásait kínáljuk eladásra.

Nem a megszokott sorház jelleggel épül, egészen jól használható, alapossággal leválasztott, elszeparált kertrészekkel! A lakások egy rövid ponton, egy hangszigetelő téglával épített falszakasznál érnek csak össze.

2 db 76.69 m2-es ingatlant ajánlok figyelmükbe, saját, kényelmes méretű kerttel, terasszal, világos belső terekkel. A "mini, zárt lakópark" lakásaihoz tartozó teljes telekméret 1500 m2, ebből kerülnek leválasztásra a saját telkek,-abejárás egy külön útról történik.
A környéket csend, és nyugalom jellemzi, a telek egy erdősáv mellett található.

Az ingatlan kiváló műszaki paraméterekkel épül, A LEGÚJABB EURÓPAI NORMÁKNAK MEGFELELŐEN, PTH30 felmenő falakkal, külső 12 cm szigeteléssel, remek hőszigetelő értékkel bíró, 3 rétegű üvegezéssel, műanyag nyílászárókkal, aljzat-, lábazati-, és födém szigeteléssel.

Az épület fűtését, és meleg víz ellátását megújuló energiát hasznosító fűtésrendszer biztosítja, helyiségenként acél lapradiátor fűtőtestekkel, szerelt kéménnyel.
Opciósan rendelhető padlófűtés.

A tető fedése cseréppel történik. A tetőtérbe való feljutás lenyitható padlásfeljárón történik. Kérésre a padlástérben/tetőtérben pakolórész kialakítható.

Az épületben 2 db lakás 73m2-es, és 2 db lakás 77 m2-es lesz, praktikus belső terekkel, egylégterű nappali-konyha-étkezővel, 3 hálószobával, fürdőszobával, toilett helységgel, folyosóval, előtérrel, kamrával, vagy gardrobbal, napsütötte terasszal, kerttel, és világos belső terekkel fog rendelkezni.

Felszíni, fedett autóbeálló telken belül kialakításra kerül.

Választhatóak a beltéri nyílászárók, szaniterek, 3.000-Ft/m2 áron a hideg-, és meleg burkolatok.

A lakások saját, leválasztott kerttel, és telekrésszel fognak rendelkezni.

Egy könnyedén fenntartható, alacsony rezsiköltségekkel bíró, igényes, jó hangulatú otthona lehet - kiváló környezetben, új házakkal beépített, fiatal lakóparkban, Budapest határától, az M0-ás elkerülőtől, és az M31-es autóúttól pár percnyire.

A kormányrendeletben meghatározott idejű jótállással, az érintetlen, teljesen új lakás élményével ajánljuk a házakat! ---

77 nm-es lakás kulcsrakész ára: 46.000.000- Ft

Tömegközlekedési eszköz, azaz buszmegálló 10 percen belül elérhető! A busz Budapest 16.kerületbe, a Vidámvásár útra visz, ahol több buszjáratra is átszállhatunk, vagy a Cinkotai HÉV állomáshoz
Iskola, óvoda, bolt, orvos, gyógyszertár 5-10 percnyire gyalogosan.

Nagytarcsa folyamatosan fejlődő település, új óvodával, jó hírű iskolával, bevásárló központokkal a közelben, M0-ás autópálya közvetlen közelségével, fejlődő infrastruktúrával.
Bp. XVI - XVII. kerületével közvetlenül határos 700 éves község, a Pesti-síkság és a Gödöllői-dombság találkozásánál, a Szilas patak völgyében található.

Amennyiben még eladó ingatlan van-de belevágna egy házvásárlásba-kedvezményes díj ellenében végezzük ingatlana értékesítését, ha tőlünk vásárolja meg új ingatlanát!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó A Jövő kezdete Kft.általi biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához.
További információt A Jövő Ingatlanirodája honlapján, Adatvédelem címszó alatt talál.

Cséza Gabriella Ingatlanszakértő
A Jövő Ingatlanirodája

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 339 ···
 
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?