Bezárás

16. kerület, Sashalom – Jókai-lakótelep

Eladó udvarban üzlethelyiség
Alapterület 100 m²
84 240 € 29,89 millió Ft
  • Térkép
Havassy Jennifer
06 30 627 ···

Eladó udvarban üzlethelyiség

Ingatlan állapota közepes állapotú
Emelet nincs megadva
KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ ÜZLETHELYISÉG, KÖZPONTI HELYEN , SASHALOM FŐÚTVONALÁN!

Az Örs Vezér tértől pár percre, a XVI. kerületben közvetlen a főút szomszédságában eladó egy saját parkolóval rendelkező üzlethelyiség... 29.890.000 M Ft-ért.

A 100 nm alapterületű főútvonalra néző , eredetileg vendéglátó egységként működő létesítmény, abszolút frekventált helyen található Budapest egyik legnagyobb átmenőforgalmú főútján.

Az ingatlant egy 12 férőhelyes 300 nm-es saját parkolón keresztül közelíthetjük meg, mely a főúttól 20 m-re található.
Az üzlethelyiség, 2 külön egységből áll, tehát ennek kapcsán , együtt is megvásárolható,(105+100)nm,amennyiben szükséges.

Praktikus kialakításának köszönhetően,hátul egy terasz kialakítása is lehetséges, a kedvező adottsága miatt.

A hang és hőszigetelt félszuterén helységbe ahogy belépünk,egy 36 nm-es termet találunk, és ennek szomszédságában pedig,egy kisebb,szeparált helységbe érünk.
Az ingatlan további részében, egy öltöző került kialakításra,azaz 2 mosdó, egy fürdő,mely az utóbbi időben lett felújítva.

Vendéglátási szempontból az egész komplexum befogadóképessége kiváló.

Az ingatlan összközműves,saját vízmérővel, illetve 3x50 KW ipari árammal rendelkezik. Jelenleg norvégpanel villanyfűtéssel üzemel, de a gázóra jogfenntartással az ingatlanban van.

Színvonalas, közkedvelt és bejáratott vendéglátó egységként működött, és jelenleg is vendéglátópari tevékenységre meg van az engedély.

Felújítása részlegesen már elkezdődött. Akár a további felújítás után, bármilyen tevékenységre ideális választás lehet,akár vendéglátói tevékenység folytatására is, akár orvosi szolgáltató egység, cégközpont(képviselet),kis és nagykereskedelmi tevékenység, bemutatóterem, szépségápolás, ill. oktatási központnak is kiváló.
Legutóbb táncstúdióként működött, illetve fitness tevékenységet folytattak,tehát több vállalkozásnak is kiváló lehetőség lehet.

Közlekedése és megközelítése kiváló, mivel hévvel, 2 megállónyira található az Őrs vezér tértől, tehát 10 perc alatt odaérhetünk,illetve a 44, 45-ös busz, valamint a 931-es éjszakai járatok lehetnek segítségünkre.

Az ingatlan tehermentes, rendezett tulajdoni háttérrel rendelkezik és birtokba adása azonnal biztosított,továbbá...beosztása miatt,akár lakóingatlankènt is használható,mivel minden feltétel adott a lakhatásra.

Mind a kiváló infrastrukturális elhelyezkedése, mind pedig a benne rejlő kiváló üzleti adottsága miatt is kihagyhatatlan befektetés, tehát legyen ez vállalkozásának központja!
Központi elhelyezkedésének köszönhetően, azonnal bérbe adható.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 627 ···
Üzenetet küldök