Bezárás

Veszprém, Gyulafirátót

Eladó családi ház
Alapterület 125 m²
Telekterület 729 m²
Szobák száma 5
Ár 49,4 millió Ft
  • Térkép
Kauker János
06 20 589 ···
Élvit Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko), cserépkályha
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Ha nem szeretne az építéssel nyüglődni, akkor..
..itt egy újszerű 5 szobás családiház Veszprém gyulafirátóti városrészében. A nyeregtetős ház tetszetős megjelenésű, és akár bővithető, az egész padlás előkészítve, szigetelve.


A ház 38.-as phoroterm tégla főfal rendszerrel épült, és szinte a legjobb, legszebb menyezetet adó kerámia béléstest, kerámia gerendák felhasználásával. A fa nyeregtetős tetőszerkezetet vörös Bramac héjazattal fedték. SOFA fa nyílászárók töltik be az abalkok szerepét. A tetőszerkezet vastag szigetelése biztosítja az alacsony fűtési költségeket, ill. tartja hűvösen nyáron a család otthonát. Hatalmas terasz ad teret tavasztól őszig a reggelizéstől a vacsorázásig, de a barátok grillpartiját is itt bonyolíthatjuk. A földszinten a nappalin kívül egy un. felnőtt háló is helyet kapott, kényelmessé téve ezt a szülőknek. A szintenkénti fürdő és toalett méltán adja a dupla komfortot. A tetszetős cserépkályha a hűs őszi, téli napok kedvelt színtere lesz. Kiváló nagyobb családnak is ez a 20 éves családi otthon. Az udvarban fedett kocsibeálló védi a családi autót. Keressenek, nézzék meg!

A környék leírása
A település szélén könnyed kijutás a városrészből akár Fehérvár felé is. A telülésrészen óvoda, iskola, több kereskedelmi egység, és nem utolsósorban jó közösség képezi a lakóösszetételt.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 589 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?