Bezárás

Gyermely, Komárom-Esztergom megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 896 m²
Ár 7,49 millió Ft
  • Térkép
Czenke Erzsébet
06 70 636 ···
OTP Ingatlanpont Nyugati régió 2
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Komárom-Esztergom megye Gyermely 896 nm-es PANORÁMÁS építési telek ELADÓ!
Az aszfaltozott utcában lévő 896 nm-es a telek felső részén sík, majd erősen lejtős, így örök PANORÁMÁS ház építhető rá. Gyermely központja sétával is 2 perc, minden közmű a telek előtt megy.
A telek rendelkezik egy 140 nm-es 3 szobás ház érvényes építési engedéllyel, ami a vételár részét nem képezi. A telek 30%-a beépíthető.
Bármikor megtekinthető, helyi lakos vagyok.

Álomotthonát kedves kis faluban építheti meg (akár CSOK-kal), rendelkezésünkre áll a bolt, a posta, a takarék, az orvosrendelő és a polgármesteri hivatal. Az iskola német nemzetiségű változatos közösségi programokkal.
Focipálya, sportcsarnok, szép tiszta játszótér csúszópályával, pingpongasztallal egyéb játékokkal. A faluközpontban a GYERECSAK színpadnál rengeteg koncert, mozizás és falunapi rendezvények sokasága várja a társasági embereket, miközben gyermekeink a zárt és biztonságos játszótéren játszhatnak. Sportcsarnok mellett télen jégpálya épül, amely ingyenesen használható, az itt élőknek.
Optikai kábeles internetszolgáltató gyors és megbízhatóan elérhető kedvező áron. A hulladék gyűjtés szelektív. Gyermelyen élni jó!
Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen a közösségünk tagja, és éljen itt velünk boldogan az egész családjával. Kedvezményes hitelt és CSOK-ot igényelhet, ingyenes ügyintézéssel állok rendelkezésére mindig-bármikor hívjon bizalommal.

Referencia szám: M170609

Kapcsolat a hirdetővel

OTP Ingatlanpont Nyugati régió 2
Az iroda összes hirdetése
06 70 636 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?