XII. kerület, Németvölgy

Kiadó irodahelyiség irodaházban
XII. kerület, Németvölgy
Ár havonta
5,85 ezer €
Alapterület
450 m²
Minimum bérelhető
160 m²
Közvetítői azonosító: COM TAR-12-1
Azonosító: 31547284
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
5
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
36 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
160 m²
Tetőtér
tetőtéri
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
120 €/hó

Leírás

A KARA GROUP egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Irodaház kategória: A
Iroda Bérleti díj: 13-15 €
Üzemeltetési díj: 3.5 €
Bérleti díj mélygarázs: 120 €
Legkisebb bérelhető egység: 160 nm

A megadott árak havonta Euróban és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől,elhelyezkedésétől,műszaki felszereltségétől,a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

Az irodaház a XII. kerületben, Buda központi részén, az Alkotás utca és és MOM park közelében helyezkedik el, amit 2015-ben teljes körűen felújítottak és modernizáltak.

Az irodaház átalakításakor figyelembe vették, hogy a bérlői igényeket kielégítő flexibilisen alakítható irodákat tudjanak kínálni. Az irodaház tökéletesen képes a mindennapi irodai igények magas színvonalon történő kielégítésére.

Pestről az Erzsébet hídon át a Hegyalja úton keresztül, illetve a Déli pályaudvar felől az Alkotás úton egyszerűen megközelíthető mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel. Mindemellett az M1/M7 autópályák is könnyen és gyorsan elérhetők.