I. kerület, Krisztinaváros

Kiadó irodahelyiség irodaházban
I. kerület, Krisztinaváros
Ár havonta
2,48 ezer €
Alapterület
208 m²
Minimum bérelhető
41 m²
Közvetítői azonosító: COM P4I-1-1
Azonosító: 31547250
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
5
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
36 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
41 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
130 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 11.9 €
Üzemeltetési díj: 4.5 €
Parkoló bérleti díj: 130 €
Legkisebb bérelhető egység: 41 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

Irodák kiadók Budán, az I. kerület csendes részén, modern irodaházban.

Az irodaház a Mészáros utcában található, a Pálya utca közelében. Csendes helyen, Buda központjában helyezkedik el, autóval és tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A közelben található a BAH csomópont, az M1/M7 autópálya, az M2 metró és a Déli pályaudvar, az irodaház a 17, 61-es villamosokkal és 105, 139, 140, 142 buszokkal érhető el.

Az irodaházhoz közelében számos étterem, sportolási lehetőség és egészségügyi szolgáltató található, könnyen elérhető a MOM Park és a Mammut Bevásárlóközpont, közvetlenül mellette pedig egy benzinkút van.

A Pálya Centerben exkluzív színvonalú fitness klub, hangulatos étterem-kávézó, nagy belső kert, mélygarázs, kerékpár tároló, raktárak állnak a bérlők rendelkezésére. Az 1999-ben épült irodaház déli tájolású, 6 emeletes, az irodák világosak, panorámásak. Az irodaházban 24 órás recepció, porta- és biztonsági szolgálat, valamint 2 lift is szolgálja a bérlők kényelmét.