XI. kerület, Kelenföld

Kiadó irodahelyiség irodaházban
XI. kerület, Kelenföld
Ár havonta
1,5 ezer €
Alapterület
176 m²
Minimum bérelhető
20 m²
Közvetítői azonosító: COM STI-11-1
Azonosító: 31544497
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
B vagy B+
Emelet
2
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
12 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
20 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
udvari beálló - bérelhető
Parkolóhely ára
15 000 Ft/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: B
Iroda Bérleti díj: 8.5 €
Üzemeltetési díj: 4.7 €
Parkoló bérleti díj: 15000 HUF
Legkisebb bérelhető egység: 20 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

Irodaházunk a XI. kerület rendkívül jól megközelíthető pontján, mégis csendes, zöld környezetben található.A felújított épületben már 30 négyzetmétertől bérelhet irodákat, igény szerint akár bútorozottan is, ezért kifejezetten alkalmasak kisebb helyigényű vagy induló vállalkozások számára.

Az épület személygépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető.A kerület főbb útjai Fehérvári, Szerémi, Hengermalom, Budafoki mind az ingatlan közvetlen közelében helyezkednek el, emellett számos busz- és villamosjárat közlekedik a szomszédos Fehérvári úton.