XI. kerület, Kelenföld – Nádorliget-lakópark

Kiadó irodahelyiség irodaházban
XI. kerület, Kelenföld – Nádorliget-lakópark
Ár havonta
3,27 ezer €
Alapterület
284 m²
Minimum bérelhető
284 m²
Közvetítői azonosító: COM SZI-11-1
Azonosító: 31544484
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
1
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
36 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
284 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
90 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 11.5-14 €
Üzemeltetési díj: 3.6 €
Parkoló bérleti díj: 90 €
Legkisebb bérelhető egység: 284 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A komplexum Dél-Budán, a 11. kerületben található, Szerémi út – Dombóvári és Prielle Kornélia utcák által körülhatárolva.

Az összesen három, egymással összekötött épületből álló épület komplexum a Magyar Telekom használatában állt, mint a vállalat második legfontosabb székház helyszíne. A Kaposvár utcai épület a 70-es években épült, majd teljes felújításon esett át 1999-ben. A Szerémi úti épület, illetve a két épületet összekötő középső épületblokk új, modern épület konstrukció, mely 2006-ban került átadásra.

A teljes felszín feletti bérbe adható terület 10 545 nm, mely a földszinten és 7 emeleten helyezkedik el. További mintegy 1500 nm raktárterület és 206 db parkolóhely található a felszín alatt 5 emeleten.

Az épületben elérhető belső kávézó és étterem, impozáns tetőkert a középső épület tetején a 4. emeleten, mindkét épületből közvetlen kapcsolattal. Több helyiségből álló, technikailag felszerelt konferencia-központ 400 nm -en.