XI. kerület, Infopark

Kiadó irodahelyiség irodaházban
XI. kerület, Infopark
Ár havonta
3,55 ezer €
Alapterület
245 m²
Minimum bérelhető
245 m²
Közvetítői azonosító: COM INA-11-1
Azonosító: 31544469
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
1
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
36 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
245 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
120 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 14.5-15.5 €
Üzemeltetési díj: 1350 HUF
Parkoló bérleti díj: 120 €
Legkisebb bérelhető egység: 245 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

Az Infopark Közép-Kelet Európa első innovációs és technológiai parkja, elsősorban az informatika, a telekommunikáció és a szoftverfejlesztés képviselőinek progresszív központja. Az Infopark campus jellegű elrendezésben és egységes stílusban megépülő, klinkertéglás épületei igényesen kialakított, parkosított környezetben helyezkednek el összesen 100 000 m2 első osztályú irodaterületet kínálva, korszerű szolgáltatásokkal 7 000 munkavállaló számára.

Az INFOPARK A olyan különleges üzleti helyszín, amelynek egy meg különlegesebb hátasa is van: a modern építészeti megoldások, az optimális elhelyezkedés, az épületet korul vevői campus-szerű terület, illetve az épületen belüli infrastruktúra, az alkalmazott technológia és az elrendezési lehetőségek otthontól távoli otthonná teszik a 13 960 négyzetméteres irodaházat.