Bezárás

11. kerület, Zsombolyai utca

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 97 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Császár Péter
06 30 315 ···
Sakulor Ingatlanközvetítő Bt Újbuda
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 2
Épület szintjei nincs megadva
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Tájolás nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Erkély 3 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás nincs megadva
Eladó Bp. XI. kerületében egy 97 nm-es II. emeleti, 3 szoba hallos, lodzsás lakás a Kosztolányi Dezső tér mellett, előkertes házak között, konszolidált polgári házban. Zöldövezeti kapcsolatai révén (Feneketlen tó, Gellért hegy) elsősorban lakhatásra, családosoknak kiváló környezet (Bocskai úti általános iskola, Szt. Imre, ill. Szt. Margit Gimnázium, stb.). Centrális, ill. jól megközelíthető elhelyezkedése, kiváló beosztása, továbbá a magas szobaszám okán üzleti célú hasznosításra (pl. orvosi rendelő, iroda, diákoknak albérlet stb.) is rendkívül alkalmas. A hétemeletes, kulturált, rendezett, zárt lépcsőházú, Martsekényi Imre által tervezett és 1941-ben felépített „Hunyadi udvar társasház” a Zsombolyai utca és a Bocskai út sarkán áll. A közvetlen közelben van a XI. ker. Önkormányzat, gyógyszertár, élelmiszerbolt, zöldséges, fodrász stb.

Az ingatlannak a hallon át megközelíthető két nagyszobája (az egyikből nyíló lodzsával) a – középen széles zöld sávval rendelkező – Bocskai út felé néz. A harmadik, kisebb szoba, továbbá a konyha déli fekvésű: ezek a helyiségek dús, zöld növényzettel borított csendes belső kertekre néznek. Ez a lakás is közvetlenül a kertre néz, nincs előtte függőfolyosó. Az ingatlanban két wc található (a fürdőszobain kívül kívül az előszobából is nyílik egy), valamint tárolásra alkalmas pincerekesz is tartozik hozzá. Két felszerelt parabola antennával is rendelkezik, de természetesen kábeltévé is van a házban.
Az ingatlan felújítandó. Építési technológiája és kedvező beosztása révén nagyobb átalakításokra is többféle lehetőség kínálkozik.
a) Mivel a ház a maihoz hasonló technológiával: függőleges betongerendákkal és betonfödémekkel épült, és így egyetlen tartófal sincs, radikálisabb változtatások is lehetségesek (válaszfalak megszüntetése, elmozdítása, helyiségek funkcióinak megváltoztatása stb.). Például – az üzleti célú hasznosítás esetén is – kínálja magát a hall amerikai konyhává, és ezzel párhuzamosan a konyhának egy negyedik szobává való alakítása.
b) A három, vízórákkal is külön-külön ellátott felmenő víz-fővezeték (strang) megléte szintén többféle módosítási lehetőséget biztosít.
c) A lakásban jelenleg négy gázkonvektorral (és a fürdőben gázmelegítővel) lehet fűteni; a meleg vizet a fürdőszobában kéménybe kötött, átfolyós gáz-melegvíz bojler szolgáltatja, a konyhában szintén gázbojler van. A fűtési rendszer modernizálása kondenzációs cirkóval a konyhában, a hallban és az udvarra néző szobában is elérhető kémények révén műszakilag könnyen megoldható. – Mint ismeretes, jelenleg többféle állami támogatás nyújthat segítséget a komolyabb átalakításokhoz is.
A közös költség 19 ezer forint. A társasház lakóközössége a közeljövőben nem tervez nagyobb felújítást.
Várjuk érdeklődésüket, akár centrális elhelyezkedésű, de mégis zöld közeli otthont, akár üzleti hasznosítású lakást keresnek: ez a lakás mindkét esetben kiváló választás. Megvétele kellően gazdaságos is, hiszen elismertük az árban azt a 10–15 milliós felújítási összeget, amivel a lakás újra elsőrangú állapotba hozható.

ÚJBUDAI SAKULOR INGATLANKÖZVETÍTŐ
ÁLLOK RENDELKEZÉSÉRE :
- A költségekre és a hozzáállásra érzékeny eladóknak egyedi, olcsó, személyes ingatlanközvetítés. Szerény díjazásom a legkevésbé terheli az árat, így az eladó, és a vevő is a legjobban jár. Információkért kattintson a fenti képemre.
- Gyakorlott ingatlanfelújító szakértőként, akár azonnali, helyszíni tanácsadással


Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Sakulor Ingatlanközvetítő Bt Újbuda
Az iroda összes hirdetése
06 30 315 ···
Üzenetet küldök