Bezárás

8. kerület, József körút

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 104 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Cséza Gabriella
06 30 339 ···
 
A JÖVŐ Ingatlanirodája

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota közepes állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 3
Épület szintjei 3
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás nyugat
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület - ingyenes
-KIZÁRÓLAG A JÖVŐ INGATLANIRODÁJÁBAN!

-KIVÁLÓ ELLÁTOTTSÁG MELLETT!
-104 NM-ES, 3 SZOBA+HALLAL RENDELKEZŐ LAKÁS!
-KÍVÁLÓAN ALKALMAS AKÁR IRODÁNAK IS!
-TEHERMENTES!

Budapesten, a folyamatosan megújuló, és szépülő 8.kerületben, Belvárosban, igazán jó közlekedés, és ellátottság mellett, a Blaha Lujza tér szomszédságában eladó 1900-as évek elején épült, 3 emeletes, masszív szerkezetű "bérház"-ban 104 m2-es, jelenleg 2 nagy-, és 1 kisebb szobával, tágas hallal, kényelmes méretű konyhával és fürdőszobával, kamrával,és külön wc-vel rendelkező, közepes állapotú, világos, tehermentes lakás.

Az ingatlanra jellemzőek a tágas, nagy méretű terek. Szobái egymásból, és a hallból nyílnak. A fürdőszoba, wc, és kamra természetes szellőzését a lichthoffra nyíló ablakok biztosítják. A konyha, és a hall tájolása K-i, a szobák ablakai NY-iak, aminek köszönhetően egész nap kellemesen világos a lakás. A legkisebb szoba jelenleg egy masszív, terhelhető galériával rendelkezik. Ez bármikor visszaállítható az eredeti állapotára, illetve a nagy belmagasságnak köszönhetően akár a többi szoba is galériázható.

A lakás igazán sok lehetőséget rejt magában!!

Fűtését gáz konvektor készülékek biztosítják, a meleg víz ellátás átfolyós vízmelegítő készülékkel megoldott.
A nagy alapterület ellenére is rendkívül kedvező a rezsiköltség.
A jelenlegi tulajdonosok havi gázszámla átalánya: 17.000 -Ft.

A közös költség 15.500- Ft/hó amely tartalmazza a közös képviselet díját, felújítási alapot, szemétszállítást, karbantartási munkákat, lépcsőház takarítást, közös víz-, és villany díjat.

A lakás egy körfolyosós, rendezett lakóközösséggel bíró bérház-társasház 3.emeletén helyezkedik el, ahol a 3.emelet felett már csak a padlástér található.

Pár percen belül gyalogosan elérhetőek vásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, orvosi rendelő, piac, vásárcsarnok, Blaha Lujza tér, Rákóczi tér, és számtalan tömegközlekedési eszköz.

ELTE, NKE, SOTE, Pázmány Péter Egyetem, Óbudai Egyetem, Károli Egyetem percek alatt megközelíthető.

i.ár: 68.9 m Ft

Szívesen segítünk kedvezményes energetikai tanúsítvány, földhivatali tulajdoni lap beszerzésében! Állandó jogi képviselőnk kedvező díjazással áll rendelkezésre!

Amennyiben eladó, kiadó ingatlana van, kérjük jelezze irányukba! Bizalmát egyéni kedvezményekkel háláljuk meg!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó A Jövő kezdete Kft.általi biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt A Jövő Ingatlanirodája honlapján, Adatvédelem cím alatt talál.

Cséza Ganiella Ingatlanszakértő-AJövő Ingatlanirodája

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 339 ···
 

Elérted a hirdetőt telefonon?