Bezárás

Sümeg, Veszprém megye

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 81 m²
Telekterület 6 667 m²
Szobák száma 2
Ár 15,5 millió Ft
  • Térkép
Miskó Zoltán
06 70 775 ···
OTPIP Keszthely
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna nincs megadva
Eladó borospince szőlővel Sümeg

Eladó a képeken látható összesen 6667 m2 es területen fekvő, teljesen körbekerített, ápolt szőlőültetvény a rajta található borospincével együtt.
A területen kb. 2200 tő szőlő van, a sortáv 1,5 m, nagyjából 4400 m2-en. Az állomány javarészt rizlingből, és szürkebarátból áll, illetve egy kis részen vegyesen.A területen találhatóak csümölcsfák is, valamint egy kis kaszáló. Jól járható úton közelíthető meg, a műúttól kb 150m, de csendes. A telek adottságai lehetővé teszik, hogy közvetlenül a múútról akár saját utat nyisson. Az enyhe lejtésű telket kora reggeltől, késő estig éri a napfény. A terület jelenlegi hozama hozzávetőlegesen 30 hL.
A telken vezetékes ivóvíz, valamint 3 fázisú áram is van.
Az ingatlan legmagasabb pontján helyezkedik el a 2 szintes épület, alul boltíves borospince, felül a 80-as években ráépült lakó-pihenő szint, nagy méretű terasszal. A borászat teljesen felszerelt, alsó szinten egy előkészítő, és pince található, valamint a terasz alatti helyet kihasználva egy további tároló került kialakításra.
Felső szintjén a teraszról jutunk a házba. A konyhából nyílik a fürdőszoba-WC, valamint az egymástól jól elszeparált szobák. A ház fűtése kályhával megoldott. Akár állandó tartózkodásra is alkalmas lehet.
A tégla épületet felülről egy igény szerint akár beépíthető padlástér, és jó állapotú cseréptető zárja.
A területről csodás a panoráma a környező vidékre.
Sümeg Veszprém megyében, Zala, Vas, és Veszprém megye határán, az országos kéktúra útvonalán fekszik, a 84-es számú főút mentén. A város számos műemlékkel büszkélkedhet, valamint a Balaton-felvidéki borvidék utolsó nyúlványaként tartják számon. Számos templomának, valamint a méltán ismert középkori várának köszönhetően kedvelt turisztikai célpont is. 5 perc kocsikázással elérhetjük a közeli 4, 5ha-os 3 tavat magában foglaló horgászparadicsomot is, valamint a helyi vadásztársaság kiváló vadászati lehetőségeket nyújt. A városban óvoda iskola, gimnázium, szakképző intézet működik, minden feltétel adott a sportolásra, és a szabadidő hasznos eltöltésére is.
A közelben iható vízü forrás is található.
Elérhető közelségben van a Balaton, vagy akár a Hévízi tó is.

Az alaprajz csak tájékoztató jellegű.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen elérhetőségeimen.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 775 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?