XI. kerület, Kelenföld

Kiadó irodahelyiség irodaházban
XI. kerület, Kelenföld
Ár havonta
3,19 ezer €
Alapterület
290 m²
Minimum bérelhető
90 m²
Közvetítői azonosító: COM SCO-11-2
Azonosító: 31541593
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
5
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
36 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
90 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
udvari beálló - bérelhető
Parkolóhely ára
70 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 11-13 €
Üzemeltetési díj: 4.5 €
Parkoló bérleti díj: 70 €
Legkisebb bérelhető egység: 90 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A Spirit Corner Sport és Iroda Központ a 11. kerületben tömeg-közlekedési csomópontban, az M1-M7 bevezetőjének, az Egér útnak folytatásánál helyezkedik el.

A magyar tulajdonban lévő irodaház működtetési koncepciója, hogy a Bérlők kellemes, kiegyensúlyozott, vidám és barátságos közegben tölthessék a munkaidejüket.

Az örökzöldekkel és virágzó növényekkel tarkított udvarban működik egy pitypang szökőkút és csobogós halas tó is. A 6 méter belmagasságú aula művészeti galériaként is szolgál; kortárs magyar festők képei díszítik a falakat.

A irodaház 3 éve épült, ezáltal olyan kialakítatlan területekkel is rendelkezik amelyek az egyedi igényekhez igazodva kerülhetnek kialakításra. Az egyedi, igényes kialakításokat igény esetén elősegítjük a helyismerettel rendelkező, megbízható kivitelező alvállalkozók biztosításával.