XI. kerület, Lágymányos

Kiadó irodahelyiség irodaházban
XI. kerület, Lágymányos
Ár havonta
8,13 ezer €
Alapterület
650 m²
Minimum bérelhető
650 m²
Közvetítői azonosító: COM SBB-11-1
Azonosító: 31541488
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
2
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
36 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
650 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
90 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 12.5-13 €
Üzemeltetési díj: 1100 HUF
Parkoló bérleti díj: 90 €
Legkisebb bérelhető egység: 650 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A South Buda Business Park, a XI. kerületben, a Hengermalom és Budafoki út kereszteződésénél található. A 24 500 m2 –es irodaházban nagy szintterületű, de rugalmasan osztható „A” kategóriás irodák találhatók hat szinten.

426 férőhelyes, kétemeletes mélygarázs kiváló parkoló használati arányt biztosít a bérlőknek. Az épület közvetlen közelében található számos szolgáltatás (bevásárló központ, sportlétesítmények, étkezési lehetőségek. a Kopaszi gát parkja, stb.) mellett a földszinti üzlethelyiségek is a bérlők kényelmét szolgálják.

Az épület hatékony alaprajzi elrendezésének köszönhetően nagy szintterületű, rugalmasan alakítható, világos irodák állnak rendelkezésre. A felsőbb szinteken teraszok és Dunára néző panoráma emeli az irodák színvonalát.A bérlők működést olyan speciális műszaki eszközök biztosítják, mint a kettős független áramellátás, dízel generátor és szerverhűtés kapacitás, állítható külső árnyékoló, illetve a modern hűtő/fűtő rendszer.