Bezárás

Szekszárd, Szőlőhegy

Eladó tanya
Alapterület 95 m²
Telekterület 4 526 m²
Ár 36,9 millió Ft
  • Térkép
Pisch Márta
06 30 296 ···
   
Márta Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó tanya

Ingatlan állapota nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Eladó Szekszárd délnyugati részén egy kétszintes tanya-ház,melynek felújítási kb 85%-ban készült el.A tető két éve került lecserélésre,30cm-s kőzetgyapot került a cserép alá.Az épület felső szintén egy új lakóteret alakítottak ki,melyet egyedi gyártású lambériával burkoltak.Az ablakok 3 rétegű üveggel ellátottak,minden ablakon elektromos redőny és szúnyogháló van.
Az alsó szinten van egy közlekedő -előszoba,egy nappali és egy étkező konyha,valamint egy tágas fürdőszoba+WC.A felső szinten egy nagy dolgozó található,plusz egy hálószoba ill,egy zuhanyzós vizesblokk WC-vel.
Az épület elhelyezkedése miatt kora reggeltől késő estig sok napfény éri a lakótereket.
Az ingatlan vízellátását egy fúrt kút biztosítja -146 m mélységből jön a felszínre a víz,melyet egy víztisztító és vízlágyító rendszer tesz fogyasztásra alkalmassá.A szennyvíz egy biológiai szennyvíztisztítóba folyik.
A telken van egy 15.000 literes esővíz gyűjtő is,ezzel öntözhetők a gyümölcsfák is.A gépkocsik egy dupla kocsibeállóban helyezhetők el.
A telken van egy önálló épületként kialakított szintén kétszintes szőlőfeldolgozó,pincével,ennek felső szintjén van egy vendégszoba mely 17 m2.A boros pince 8 méter hosszú és téglázott.
A fűtés a főépületben jelenleg fatűzésű kályhával megoldott,az épületben kiépített a padlófűtés rendszere is,a felső szinten radiátorok vannak.A melegvíz ellátás villany boylerről történik
A telken kordonos művelésű szőlő és 70 különböző termő gyümölcsfa van.
A terület kerítéssel védett,közelben hasonló jellegű épületek vannak, melyekben életvitelszerűen ilárd burkolatú úton közelíthető meg, az év valamennyi időszakában szép panorámás kilátás van a szomszédos domboldalra.A rezsiköltség nagyon alacsony.
Az ingatlan állandó lakhatást is lehetővé tesz.
Borászattal,gyümölcsfeldolgozással foglalkozóknak a terület a fekvése miatt jól szolgálhatja a vállalkozást.
Az ingatlan időpont egyeztetés után megtekinthető.
További információkért keresse irodánkat:Szekszárd Arany J.u18:

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 296 ···
   
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?