Bezárás

Budaörs, Baross utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 349 m²
511 650 € 177 millió Ft
  • Térkép
06 20 311 ···
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1981-2000 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
KIVÁLÓ LOKÁCIÓ!!! KIEMELKEDŐEN SZÁMOTTEVŐ GYALOGOS ÁTMENŐ FORGALOM!!!
Az eladásra szánt, felújítandó ingatlanunk a fővárosi agglomeráció egyik legjelentősebb településén, Budaörs városában, minden szempontból tökéletes helyen, az újonnan átépített autóbusz végállomás mellett, a AUCHAN és az IKEA tőszomszédságában található. A helyet kiváló elhelyezkedése és egyedülálló infrastruktúrája miatt Magyarország legfrekventáltabb kereskedelmi és szolgáltatói központjaként tartják nyilván. Az ingatlan mellett halad az M1 és M7 autópálya közös szakasza, így joggal lehet mondani, hogy ez „Budapest nyugati kapuja”. Az ingatlan jelenleg 510 m2-es körül határolt telekrésszel, 350 m2 alapterülettel (fszt.-emelet megosztásban) és teljes közművel rendelkezik.
Az idevonatkozó építési jogszabályok lehetővé teszik a 40%-os beépíthetőséget és a 14 méteres épület magasságot (így AKÁR 800 m2-es össz. ALAPTERÜLETŰ BEÉPÍTETTSÉG is megvalósítható, 4 emeleti szinten). Jelenleg 5-6 privát parkoló kialakítása megoldott, de további közterületi parkolási lehetőség megtalálható az épület mellett...Az ingatlan frekventált elhelyezkedése és kiváló adottságai miatt mind KERESKEDELMI, mind IRODAI, mind pedig SZOLGÁLTATÓI célokra is kiválóan alkalmas lehet. (KÍNAI-ÁZSIAI ÁRUHÁZ, BEMUTATÓTEREM, BANKFIÓK, GYÓGYSZERTÁR, IRODAHÁZ, PANZIÓ, HOTEL, ORVOSI RENDELŐ, SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT, ÉTTEREM, CUKRÁSZDA ÉS MÉG SOK MINDEN...)
Az ingatlan esetleges felújítását, rendbehozatalát, átalakítását vagy akár bontás utáni teljes újraépítését a LEENDŐ VEVŐ FELHASZNÁLÁSI IGÉNYEINEK és VÁLLALKOZÓI PROFILJÁNAK MEGFELELŐEN (szakképzett, tapasztalt, kivitelező csapattal) KÜLÖN MEGEGYEZÉS KERETEIN BELÜL vállalni tudjuk...
Az ingatlan cég tulajdon (SZÁMLÁS, ÁFA-s), per és tehermentes, azonnal megvásárolható!!!
Tisztelettel kérem az ingatlanközvetítőket, hogy ne keressenek, köszönöm a megértést!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 311 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk