VI. kerület, Külső-Terézváros

Kiadó irodahelyiség irodaházban
VI. kerület, Külső-Terézváros
Ár havonta
10,47 ezer €
Alapterület
722 m²
Minimum bérelhető
207 m²
Közvetítői azonosító: COM WES-6-1
Azonosító: 31535841
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
4
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
60 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
207 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
110 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 14.5-16 €
Üzemeltetési díj: 4.5 €
Parkoló bérleti díj: 110 €
Legkisebb bérelhető egység: 207 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők.A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A kiemelkedően jó elhelyezkedéssel bíró, a Nyugati pályaudvar szomszédságában található WestEnd City Center Offices a Váci úti irodafolyosó egyik legkiválóbb A kategóriájú irodaépülete.

A három egyedileg megközelíthető, egyenként hatszintes irodatorony összesen 16.600 m2 bérbe adható területtel rendelkezik. Mindegyik tornyot 2-2 gyorslift szolgálja ki, emellett a bérlők kényelmét kétszintes mélygarázs.A WestEnd bevásárlóközpont parkolóháza jó parkolási lehetőséget ad, emellett további minőségi szolgáltatások elérését teszi lehetővé, melyet az épület részét képező Hilton Hotel tesz teljessé.